Neem de regie over je depressie

Neem de regie over je depressie - Anneke van Schaik | Fthsonline.com

... komt dit door gebeurtenissen of situaties die dieper zitten waardoor mensen ongelukkig worden ... Neem de regie over je depressie - Jenneke Wiersma, J ... ... . Doorbreek je depressie 1e druk is een boek van P.J. Molenaar uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031373536 Dit is een werkboek voor cli nten die kampen met depressies. Het is te gebruiken naast een behandeling (cognitieve) therapie. Het werkboek bevat informatie, formulieren en uitleg die de client tijdens de behandeling nodig heeft. Neem De Regie Over Je Gezondheid. Ontdek hoe je je gezondheid, welzijn en prestaties naar he ... Neem de regie over je depressie: Werkboek voor de cliënt ... ... . Neem De Regie Over Je Gezondheid. Ontdek hoe je je gezondheid, welzijn en prestaties naar het volgende niveau kunt brengen. ... Door voeding, training, rust, mindfulness en stressmanagement te combineren, helpen we je om controle te nemen over de vitale aspecten die je gezondheid, welzijn en prestaties beïnvloeden....

INFORMATIE

AUTEUR
Anneke van Schaik
DIMENSIE
11,48 MB
BESTANDSNAAM
Neem de regie over je depressie.pdf

OMSCHRIJVING

Neem de regie over je depressie 1e druk is een boek van Jenneke Wiersma uitgegeven bij Springer Media B.V.. ISBN 9789036810029 Voelt u zich vaak moedeloos en heeft u er weinig vertrouwen in dat uw situatie kan veranderen? Bent u vaak teleurgesteld en heeft u het gevoel dat u van anderen weinig kunt verwachten? Neem de regie over je depressie is een werkboek dat speciaal ontwikkeld is voor mensen met langdurig depressieve klachten. Dit werkboek bevat informatie, formulieren en uitleg die u tijdens de behandeling nodig heeft. Het is bekend dat depressieve klachten samenhangen met interpersoonlijke problemen. Daar zit ook de oplossing: als relaties met anderen beter verlopen, nemen de klachten af. Binnen de behandeling leert u uw depressie de baas te worden door uw contact met anderen te verbeteren. U leert dat u ook anders kunt handelen waardoor het vertrouwen in uzelf en in anderen stijgt. Aan de hand van dit werkboek staat u stil bij wat voor u belangrijk is en leert u aan te geven wat u wel of niet wilt. Daardoor krijgt u geleidelijk meer regie over uw leven.

Wil je het boek lezen?Neem de regie over je depressie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anneke van Schaik. Lezen Neem de regie over je depressie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN