Progressiegesprekken

Progressiegesprekken - Gwenda Schlundt Bodien | Fthsonline.com

...ergie en bruikbare ideeën ontstaan. Zowel tijdens als na afloop van het gesprek heb je het gevoel dat je vooruit aan het komen bent in iets dat belangrijk voor je is ... Progressiegesprekken van Gwenda Schlundt Bodien | Boek en ... ... . Progressiegesprekken Dat ik 20 jaar na dato een adviesgesprek kon voeren dat draaide om Progressiegesprekken in plaats van beoordelingsgesprekken, heeft me bijzonder veel voldoening gegeven. Het doel van Progressiegesprekken is om betekenisvolle progressie te zien en te boeken op organisatie- en teamniveau en op individueel niveau. Progressiegesprekken. Coert Visser, april 19, 2018 in: progressiegerichte interventies | Jump To Comments. In veel organisaties voert men beooordelingsgesprekken ui ... PROGRESSIEGERICHT WERKEN - Progressiegesprekken ... ... . Progressiegesprekken. Coert Visser, april 19, 2018 in: progressiegerichte interventies | Jump To Comments. In veel organisaties voert men beooordelingsgesprekken uit als een rituele dans. Veel mensen zijn kritisch over de beoordelings- (en functioneringsgesprekken) zoals die in veel organisaties gebruikt worden. Bestel Progressiegesprekken van Gwenda Schlundt Bodien. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd PROGRESSIEGESPREKKEN 4 5. De intentie een groeimindset te stimuleren 102 Statische mindset 103 Effecten van een statische mindset 105 Groeimindset en de effecten ervan 108 Met een groeimindset naar selectiebeslissingen kijken 113 Hoe laat je deze intentie merken in een gesprek? 115 Dialoog: de intentie een groeimindset te stimuleren 119 6. Progressiegesprekken. Eén van de meest interessante hoofdstukken in dit boek is wat mij betreft hoofdstuk 8. In dit hoofdstuk wordt een eenvoudig systeem beschreven dat organisaties kunnen gebruiken om progressiegesprekken te vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Gwenda Schlundt Bodien
DIMENSIE
11,59 MB
BESTANDSNAAM
Progressiegesprekken.pdf

OMSCHRIJVING

Een goed gesprek geeft veel voldoening. Als je goed in gesprek bent met anderen, versterkt dat jullie perceptie van verbondenheid. Na afloop van een dergelijk gesprek hebben jullie meer energie en allerlei creatieve ideeën. Je voelt je dan competent, autonoom en verbonden en je bent optimistisch gestemd. Zowel tijdens het gesprek als na afloop, ervaar je dat je betekenisvolle progressie aan het boeken bent. Om dit soort gesprekken te kunnen voeren heb je zowel kennis als vaardigheden nodig. Kennis, zodat je weet wat werkt in gespreksvoering en vaardigheden om die kennis te vertalen naar wat je wel en niet zegt. Dit boek voorziet in beide. Met dit boek vergroot je namelijk zowel je kennis over wat werkt, als je praktische vaardigheden.Het boek schakelt telkens tussen praktische voorbeelden, dialogen en theorie. Zo krijg je als leidinggevende, coach, docent, ouder, collega en in het dagelijks leven een aanpak in handen waarmee je progressiegesprekken kunt voeren. Eenvoudige gesprekken waarin je betekenisvolle progressie boekt. Over de auteurGwenda Schlundt Bodien ontwikkelde samen met Coert Visser de progressiegerichte aanpak. Ze is trainer, coach en auteur. Eerder verschenen van haar o.a. de boeken Oplossingsgericht aan de Slag, Ontwikkel je Mindset, Progressie door zelfcoaching en Hersenvitaminen. Op www.progressiegerichtwerken.com vind je haar artikelen, boeken en trainingen.

Wil je het boek lezen?Progressiegesprekken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gwenda Schlundt Bodien. Lezen Progressiegesprekken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN