De kracht van sofrologie

De kracht van sofrologie - Pascale Crauwels | Fthsonline.com

...chte bewegings- en ademtechnieken die je leven veranderen ... Boeken | Sofrologie ... . Door Pascale Crauwels. Nadat ik voor het eerst over sofrologie las (in Adem in, adem uit van Dominique Antiglio) werd ik direct fan. De druk in onze maatschappij lijkt alleen maar toe te nemen. Sofrologie biedt een oplossing om evenwicht en rust in jezelf te vinden en toch te blijven functioneren in moeilijke omstandigheden. Deze zachte dynamische relaxatie-methode beoefen je zittend of staand. In De kracht van sofrologie geeft Pascale Crauwels een ... 'De kracht van sofrologie': zachte technieken die je leven ... ... . In De kracht van sofrologie geeft Pascale Crauwels een oplossing. Het leven zal druk blijven, maar dankzij sofrologie word je vanbinnen rustig. Aldus de schrij...

INFORMATIE

AUTEUR
Pascale Crauwels
DIMENSIE
12,9 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van sofrologie.pdf

OMSCHRIJVING

Een kwartiertje per dag: meer heb je niet nodig om je stress te reduceren en mentaal stabieler en emotioneel sterker in het leven te staan.De druk in onze maatschappij lijkt alleen maar toe te nemen. Sofrologie biedt een oplossing om evenwicht en rust in jezelf te vinden en toch te blijven functioneren in moeilijke omstandigheden. Deze zachte dynamische relaxatie-methode beoefen je zittend of staand. Met de eenvoudige technieken in dit boek leer je beter ademen, ontspannen en energie opladen. De oefeningen kun je gemakkelijk integreren in je dagelijks leven: thuis, op kantoor, maar je kunt ze ook toepassen midden in een drukke wachtkamer of vlak voor een belangrijk gesprek.Het leven zal druk blijven, maar dankzij sofrologie word je vanbinnen rustig. En die positieve energie straal je uit, elke dag opnieuw!

Wil je het boek lezen?De kracht van sofrologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pascale Crauwels. Lezen De kracht van sofrologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN