Geit

Geit - James Whetlor | Fthsonline.com

...t (Capra aegagrus hircus) is een evenhoevig zoogdier uit de familie der holhoornigen (Bovidae) ... Geit recepten - 49 geit gerechten | Smulweb.nl ... . De wetenschappelijke naam van dit taxon werd in 1758 gepubliceerd door Carl Linnaeus . [1] Het woord geit komt van Germaanse gait-z en is waarschijnlijk verwant met het Latijnse haedus voor jonge geit. Een geit kunt u kopen bij een geitenfokker of boerderij. Adressen kunt u bijvoorbeeld vinden via de NOG, de Nederlandse Organisatie voor de Geitenfokkerij. Alle Europese runderen, varkens, schapen en geiten moeten geïdentificeerd en geregistreerd ... licg.nl - Geit ... . Alle Europese runderen, varkens, schapen en geiten moeten geïdentificeerd en geregistreerd zijn, ook als ze hobbymatig gehouden worden. Geiten (Capra) zijn een geslacht van evenhoevige zoogdieren uit de familie van de holhoornigen (Bovidae). De wetenschappelijke naam van het geslacht werd in 1758 gepubliceerd door Carl Linnaeus. Een geit heeft vier ma...

INFORMATIE

AUTEUR
James Whetlor
DIMENSIE
9,31 MB
BESTANDSNAAM
Geit.pdf

OMSCHRIJVING

Geitenvlees is fantastisch.Alles wat u moet weten over hoe en waarom u het moet bereiden in één boek.Geitenvlees is gezond en duurzaam, en absoluut verrukkelijk als snel bereid mager vlees, zoals een kebab of roerbakschotel, of langzaam bereid als curry, stoofpot, suddervlees en braadstuk. Maar waarom heeft de traditionele westerse keuken dit prachtige ingrediënt zo lang genegeerd? En waarom zouden we het vaker moeten eten?Dit boek bevat meer dan 90 recepten van James Whetlor, de oprichter van Cabrito, een voorwoord van Hugh Faernley-Whittingstall en gastrecepten van wereldbefaamde chef-koks, onder wie Yotam Ottolenghi, Neil Rankin, Gill Meller en Jeremy Lee. Dit alles maakt dit boek even baanbrekend als fascinerend.Geit is onmisbaar leesvoer voor iedereen die, al is het tijdelijk, koken en de manier waarop we tegenwoordig eten belangrijk vindt. Het is een uniek boek dat vast nog jarenlang de ultieme gids over dit onderwerp zal zijn.James Whetlor werkte 12 jaar als kok in Londen voor hij terugkeerde naar zijn geboortestreek Devon en voor River Cottage ging werken. Hij kocht er een stukje braakliggend land en zette er geiten op die het kaal konden vreten. Dat zette hem aan het denken over het lot van jonge bokjes, die vaak afgemaakt worden. Hij richtte Cabrito op om een markt te vinden voor bokken- en geitenvlees. Inmiddels verkoopt zijn prijswinnende bedrijf het vlees uit een groeiend netwerk van geitenmelkerijen aan restaurants, slagers en supermarkten.'James weet ontzettend veel van geiten' Hugh Fearnley-Whittingstall50 procent van de royalty's van dit boek wordt geschonken aan Farm Africa.

Wil je het boek lezen?Geit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Whetlor. Lezen Geit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN