Isle of Skye

Isle of Skye - Kees Rodenburg | Fthsonline.com

...s, sparkling lochs and towering sea cliffs ... The ISLE OF SKYE Scotland - Highlands by Drone - YouTube ... . Download prachtige gratis afbeeldingen over Isle Of Skye. Vrij voor commercieel gebruik Geen attributie noodzakelijk Op vakantie naar het bergachtige eiland Skye Isle of Skye is één van de grootste eilanden van Schotland en ligt de noordwestelijke hooglanden. Het behoort tot de Inner Hebrides.Dat het een eiland is betekent hier niet dat u persé de boot hoeft te nemen want meer dan 20 jaar geleden is er namelijk een brug gebouwd naar het vasteland. die brug vindt u bij het dorp Kyle of Lo ... Dé autoroute langs Isle of Skye bezienswaardigheden ... ... . die brug vindt u bij het dorp Kyle of Lochalsh. How To Get To The Isle Of Skye . I have to be honest with you; seeing the best things on the Isle of Skye necessitates hiring a car - or if you are super eco-conscious, you could consider biking around. The main road into Skye is the A87 towards Uig, which takes you over the bridge from Kyle of Lochalsh on the mainland to Kyleakin on Skye. Skye is het grootste en bekendste eiland van de Binnen-Hebriden, dat qua natuur het hoogtepunt is van je rondreis Schotland. Gelegen in het noord-westen van het land en terecht bestempeld als een van de meest sprookjesachtige plekken op aarde. Deze Bezienswaardigheden op Isle of Skye zou ik zeker niet overslaan: Bezienswaardigheden op Isle of Skye 19 mei 2020 - Bekijk het bord 'Isle of Skye' van battenyvonne, dat wordt gevolgd door 2246 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Schotland, Reizen schotland en Skye schotland....

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Rodenburg
DIMENSIE
7,2 MB
BESTANDSNAAM
Isle of Skye.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen associëren de Hebriden met witte stranden en een azuurblauwe zee. Toch hebben de Hebriden nog veel meer te bieden dan dat: een fascinerende geschiedenis, traditionele cultuur, een eigen identiteit en een enorme diversiteit in natuurschoon en wildlife.In Isle of Skye en de noordelijke eilanden van de Hebriden wordt u meegenomen op een reis die al deze facetten probeert te laten zien in woord en beeld; van het imponerende landschap van het eiland Skye en het grote belang van traditionele landbouw voor de natuur op de Uists tot de merktekens van een oude beschaving op Lewis & Harris en de grandeur van de St. Kilda archipel.Kees Rodenburg verhuisde in 2008 met zijn vrouw Anita naar Schotland. Na enige jaren in Fort William gewoond te hebben, kwamen zij in 2013 op het eiland Skye terecht. Werkend als informatiemedewerker bij Visit Scotland en later als buschauffeur en toergids op Skye, heeft hij niet alleen de bijzondere plekjes op de eilanden leren kennen, maar ook kennis genomen van de achterliggende legendes en verhalen. Zijn passie voor landschapsfotografie komt bij het in beeld brengen van Skye en de andere eilanden van de Hebriden daarbij goed van pas.

Wil je het boek lezen?Isle of Skye in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Rodenburg. Lezen Isle of Skye Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN