Overtuigen op het werk

Overtuigen op het werk - Erik Boers | Fthsonline.com

...elijk Brexit Auto ... dan slaat het brein van de luisteraar juist het tegenovergestelde op ... Mondkapjes op het werk: toestaan of verbieden? - Okkerse ... ... . Benadruk wat je ... raadt de overtuigexpert aan om eerst mensen te overtuigen die het deels met ... 'Overtuigen op het werk' laat zien hoe u de psychologie van het overtuigen kunt gebruiken om uw dagelijkse (werk)gesprekken overtuigender en effectiever te voeren. Het helpt u om uw eigen gedrag te analyseren, in kaart te brengen waar uw voorkeuren en automatismen liggen en om te ontdekken waar de speelruimte ligt om uw invloed te vergroten. Werk aan je overtuigingskracht omdat je: (a) vaak makkelijk en snel grote verbeteringen ... Beïnvloeden ... . Werk aan je overtuigingskracht omdat je: (a) vaak makkelijk en snel grote verbeteringen kan maken en omdat je (b) veel meer kan bereiken als je overtuigend bent. Werken deze tips ook voor jouw situatie? Ja, deze tips zijn gericht op allerlei verschillende situaties. Van het overtuigen van het publiek tijdens een presentatie en je collega's ... Cialdini is niet de eerste wetenschapper die zich intensief bezighoudt met het fenomeen 'overtuigen'. De Griekse filosoof Aristoteles had in ca. 350 voor Christus al zijn theorieën over hoe mensen te beïnvloeden zijn. Hij gaf een onderscheid tussen drie technieken. De deelnemers ontvangen het boek "Overtuigen op het werk; ruimte nemen, geven, delen" met de vraag vooraf enkele hoofdstukken te bestuderen en een korte vragenlijst in te vullen. Docentprofiel. Erik Boers, co-auteur "Overtuigen op het werk", partner van Learning Consortium. Locatie, tijdstip en data Beïnvloeden is een belangrijke vaardigheid als je samenwerkt. Eigenlijk willen we allemaal invloed uitoefenen op het werk, toch? Ben je office manager of directeur, je zal altijd je best moeten doen om anderen voor je te winnen. Houd je hoofd en je hart erbij, want door goed naar de ander te kijken, weet je welke strategie je moet gebruiken om effectief te beïnvloeden. Nederlands: ·overgankelijk met argumenten tot andere visies brengen [3] Elke...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Boers
DIMENSIE
6,54 MB
BESTANDSNAAM
Overtuigen op het werk.pdf

OMSCHRIJVING

Overtuigen op het werk 1e druk is een boek van Erik Boers uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052618494 Mensen in organisaties verzuchten nogal eens: Waarom praten we toch zoveel?Kunnen we daar niet eens mee stoppen en ons richten op het doen? Maar datdoen blijkt zonder goede gesprekken vaak lastiger dan we in eerste instantiewillen geloven.Overtuigen op het werk laat zien hoe je de psychologie van het overtuigen kuntgebruiken om je dagelijkse (werk)gesprekken overtuigender en effectiever tevoeren. Het helpt je om je eigen gedrag te analyseren, in kaart te brengen waarjouw voorkeuren en automatismen liggen en om te ontdekken waar de speelruimteligt om je invloed te vergroten. Daarbij vormen de drie dimensies van invloed de kern van een krachtig invloedmodel:- Je moet de durf hebben om ruimte te nemen;- het geduld om ruimte te geven;- en het zelfvertrouwen om ruimte te delen.Dit model leert je om je eigen gedrag flexibeler en effectiever te maken, en een stijl van overtuigen te ontwikkelen die echt bij jou past. Door de tips, experimenten en reflecties in dit boek kun je er direct zelf mee aan de slag gaan en je overtuigingskracht op het werk vergroten.Erik Boers en Nico Swaan begeleiden al decennialang lastige gesprekken inorganisaties en leiden mensen daarin op. Zij zijn verbonden aan het internationale adviseursnetwerk Learning Consortium.

Wil je het boek lezen?Overtuigen op het werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Boers. Lezen Overtuigen op het werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN