Wat te doen met je pensioen

Wat te doen met je pensioen - none | Fthsonline.com

...ftijd. In 2019 en 2020 is de AOW-leeftijd 66 jaar en vier maanden ... PDF Wat moet u nog regelen voordat u met pensioen gaat? ... . Dit kun jij doen voor jouw pensioen 'Dit kun jij doen voor jouw pensioen' helpt je inzicht te krijgen in je pensioensituatie. Je beantwoordt een paar eenvoudige vragen. De tool geeft je een overzicht met pensioentips en actiepunten afgestemd op jouw situatie. Hiermee check je of jij je pensioenzaken goed voor elkaar hebt en kun je verder aan de ... Met pensioen - wat te doen? is een nuttige, heldere en origin ... Met pensioen gaan, hoe doe je dat? - Leefjepensioen.nl ... ... Met pensioen - wat te doen? is een nuttige, heldere en originele gids met 1001 leuke en informatieve suggesties voor mannen én vrouwen om van het pensioen te genieten. Het boek bevat talloze tips over gezondheid, fitheid, reizen, eten, geldzaken, hobby's, overwinteren in het buitenland, cursussen, bijzondere uitjes met de kleinkinderen en nog veel meer. Met pensioen gaan. Do: Neem altijd afscheid op je werk.Uit onderzoeken blijkt dat mensen die afscheid nemen op hun werk, vervolgens hun pensioen positiever ervaren. Niet alleen doordat de overgang van werkend leven naar niet-werkend leven duidelijk gemarkeerd wordt, maar ook omdat het positieve gevoel van een afscheidsfeestje mee wordt genomen naar de nieuwe levensfase. Maar wat mag je er nog mee doen? Zeker als je pensioendatum dichtbij komt is dat belangrijk om te weten. ... Op de AOW ingangsdatum of een eerdere datum waarop je met pensioen gaat, dient het hele saldo te zijn uitgekeerd of omgezet. Alle saldo wat er dan nog staat wordt belast ineens en uitgekeerd. 6. Na je pensioen in het zogenoemde 'zwarte gat' vallen? Niet nodig! Ga optimaal genieten van het leven en doe eindelijk de dingen waar je nu tijd voor hebt. Leg een moestuintje aan, zoek je oude foto's uit of leer pottenbakken. Een boek...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
5,62 MB
BESTANDSNAAM
Wat te doen met je pensioen.pdf

OMSCHRIJVING

Terwijl de regering wikt en weegt over wie wanneer met pensioen mag, zitten zoveel mensen nog wel met àndere vragen over het pensioen. Als daar zijn:• welk pensioenbedrag mag ik verwachten? en hoe kan ik ervoor zorgen dat ik financieel veilig ben tot mijn laatste dagen?• hoeveel mag ik tijdens mijn pensioen nog bijverdienen? en onder welk statuut?• hoe kan ik actief blijven? over vrijwilligerswerk, leren, sporten, genieten, verenigen, anders gaan leven…Met heel veel concrete info en nuttige tips is dit boek een noodzakelijke vraagbaak voor al wie zijn pensioen ziet naderen én voor wie nog niet zo lang gepensioneerd is. Al hun vragen worden hier beantwoord zodat het pensioen zoveel mogelijk een tijd van zorgeloosheid wordt.

Wil je het boek lezen?Wat te doen met je pensioen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Wat te doen met je pensioen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN