Oil Pulling

Oil Pulling - Bruce Fife | Fthsonline.com

...ok Oil pulling de laatste jaren steeds meer in de belangstelling ... How to Do Oil Pulling: 10 Steps (with Pictures) - wikiHow ... . Oil pulling is een natuurgeneeskundige remedie die voor het is eerst beschreven in de AyurVeda. Het heeft een zeer positief effect op de gezondheid van de mondholte en de daarin aanwezige tanden en kiezen. Is je mond schoon van ziekteverwekkers dan zal je vertering ook beter verlopen en belast je je lichaam niet met stoorzenders. Oil pulling is niet enkel één van de oudste doe-het-zelftechnieken om je lichaam te ontgiften en te verjongen, maar bovendien eenvoudig toe te passen en spotgoedkoop. Onze direct bruikbare info terzake vertelt je hieronder alles ... Oil pulling: gezondheid begint in je mond - Gezonde Tips ... . Onze direct bruikbare info terzake vertelt je hieronder alles wat je over oil pulling weten moet. Coconut oil pulling is one of the best ways to remove bacteria and promote healthy teeth and gums. In fact, it's been proven to be even more effective than flossing, and it's one of the best ways to naturally whiten your teeth.. It has taken quite some time, but oil pulling has finally gained some popularity in the United States. Oil pulling garandeert je een frissere adem, wittere tanden en gezond tandvlees en biedt je een oplossing voor een groot aantal chronische ziekten. Begin vandaag nog met oil pulling en ontdek wat je zélf kunt doen om je gezondheid terug te krijgen. Dit zou wel eens het belangrijkste boek op het gebied van...

INFORMATIE

AUTEUR
Bruce Fife
DIMENSIE
10,25 MB
BESTANDSNAAM
Oil Pulling.pdf

OMSCHRIJVING

Alle ziekten beginnen in de mond! Hoe ongelooflijk het ook klinkt, de meeste chronische en infectieziekten waar we tegenwoordig aan lijden, worden beïnvloed door de gezondheid van onze mond.Ondanks regelmatig tandenpoetsen en flossen heeft ongeveer 90% van de bevolking last van tandbederf en tandvleesproblemen. Door simpelweg de gezondheid van je gebit en je tandvlees te verbeteren, kun je veel chronische problemen oplossen.Nog vaker tandenpoetsen of flossen levert niets op. Oil pulling wel! Het is een eeuwenoude methode om je mond te reinigen. Het is een van de krachtigste manieren die er in de natuurgeneeskunde bestaan om je lichaam te reinigen en jegezondheid te verbeteren. Tegelijkertijd is oil pulling zo eenvoudig en veilig dat het zelfs voor kinderen vanaf vijf jaar gebruikt kan worden.De oil pulling therapie van dr. Bruce Fife is gebaseerd op de wijsheid van de Ayurvedische geneeskunde én op recent wetenschappelijk onderzoek. Het is een programma dat je totale gezondheid verbetert, je immuunsysteem versterkt, infectiesbestrijdt, de opname van voedingsstoffen en de samenstelling van je bloed verbetert en zo ziekten kan voorkomen.Oil pulling garandeert je een frissere adem, wittere tanden en gezond tandvlees en biedt je een oplossing voor een groot aantal chronische ziekten. Begin vandaag nog met oil pulling en ontdek wat je zélf kunt doen om je gezondheid terug te krijgen.Dit zou wel eens het belangrijkste boek op het gebied van gezondheid kunnen zijn dat je ooit zult lezen!In dit boek lees je onder meer wat je kunt doen aan:Allergieën en astmaDiabetesHuidproblemenMenstruatieproblemenMigraineArtritis en andere gewrichtsproblemenSpijsverteringsproblemenTandbederfTandvleesproblemenen nog veel meer chronische problemenOver de auteurDr. Bruce Fife, is schrijver, spreker, gediplomeerdvoedingsdeskundige en natuurarts. Hij heeft meer dantwintig boeken geschreven. De meeste over kokosvet.Hij is voorzitter van het Coconut Research Center,een organisatie die ten doel heeft om zorgverleners enhet publiek over de positieve voedingsaspecten van dekokosnoot te onderwijzen.Hij was de eerste die het medisch onderzoek naar degezondheidsvoordelen van kokosolie bij elkaar bracht enhet op een begrijpelijke en leesbare manier aan het grotepubliek aanbood. Daarom wordt hij als een van de toonaangevende autoriteiten op het gebied van de gezondheidsvoordelen van kokosolie beschouwd. Zodoendewordt er ook wel naar hem verwezen als de kokosnootgoeroe en noemen velen hem respectvol dokter Coconut.

Wil je het boek lezen?Oil Pulling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bruce Fife. Lezen Oil Pulling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN