Groepsdruk

Groepsdruk - Annemieke Figee | Fthsonline.com

...ewoonten" (1 Korinthiërs 15:33).„Je weet wel dat iets verkeerd is, maar als het erop aankomt, worden je emoties je de baas en doe je alles om er maar bij te horen!" Onze behandelingen zijn gericht op psychische en psychiatrische stoornissen bij baby's, peuters, pubers en jongvolwassenen ... PDF Een studie naar het concept groepsdruk - WODC ... . Bij bepaalde verschijnselen in Nederland dringt de vraag zich op in hoeverre individuen door de groep of de cultuur waar zij deel van uitmaken, gedwongen dan wel onder zware druk gezet worden tot bepaald gedrag. Kenmerkend voor deze situaties zou zijn dat individuen zich er niet of zeer moeilijk uit los kunnen maken. De vraagstelling in dit onderzoek luidt: Wat is groepsdruk? Groepsdruk komt niet alleen voor in de klas of in vriendengroepen, maar ook in de politiek en op de werkvloer. Complot en ... Groepsdruk - definitie - Encyclo ... . Kenmerkend voor deze situaties zou zijn dat individuen zich er niet of zeer moeilijk uit los kunnen maken. De vraagstelling in dit onderzoek luidt: Wat is groepsdruk? Groepsdruk komt niet alleen voor in de klas of in vriendengroepen, maar ook in de politiek en op de werkvloer. Complot en drie proefkonijnen . Joram ging naar het Montaigne Lyceum in Den Haag om te onderzoeken hoe mensen reageren wanneer ze onder groepsdruk staan....

INFORMATIE

AUTEUR
Annemieke Figee
DIMENSIE
5,32 MB
BESTANDSNAAM
Groepsdruk.pdf

OMSCHRIJVING

In Groepsdruk staan van Van Rijn en Figee stil bij zaken als groepsdynamiek, ongeschreven regels en groepsdruk. Zaken waarmee zowel ‘traditionele’ teams als zelfsturende teams te maken hebben. Zij leren u deze zaken te herkennen, benoemen en te kantelen naar positieve veranderingen. Boek bevat veel praktische tips en opdrachten zodat u direct zelf aan de slag kan met verkregen inzichten.

Wil je het boek lezen?Groepsdruk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemieke Figee. Lezen Groepsdruk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN