TOT HIER TOE

TOT HIER TOE - Annie M.G. Schmidt | Fthsonline.com

... dusver. (1a) Het onderzoek heeft tot hiertoe niets opgeleverd ... Paardenhoeve tot hier ân toe - Startpagina | Facebook ... . Tot hier toe zijn de 'verzamelde gedichten voor volwassenen' van Annie M.G.Schmidt (1911-1995), in de ruimste zin van het woord, zowel wat 'gedichten' als wat 'volwassenen' betreft. Zo zijn alle gedichten opgenomen waarin de dominee, de dames Groen en het schaap Veronica de hoofdrol vervullen, ook al hebben de losse uitgaven er nog zozeer als kinderboeken uit gezien. Antwoord. Beide schrijfwijzen zijn te verdedigen. De spellin ... bol.com | Tot hier toe, Annie M.G. Schmidt | 9789021481364 ... ... . Antwoord. Beide schrijfwijzen zijn te verdedigen. De spelling in drie losse woorden is het gebruikelijkst: tot nog toe en tot nu toe. Toelichting. In het Nederlands schrijven we een samenstelling aan elkaar en een woordgroep los. Soms is moeilijk uit te maken of een verbinding een samenstelling of een woordgroep vormt. Sinds 1995 staan wij bekend als Paardenhoeve Tot Hier Ân Toe in Vlist. Voor die tijd stonden wij bekend als Vereniging de Polderruiters. In al die jaren hebben er veel veranderingen plaatsgevonden. Er zijn veel facaliteiten bijgekomen, zoals een extra buitenrijbaan, een longeerbaan en...

INFORMATIE

AUTEUR
Annie M.G. Schmidt
DIMENSIE
4,15 MB
BESTANDSNAAM
TOT HIER TOE.pdf

OMSCHRIJVING

Tot hiertoe zijn de 'verzamelde gedichten voor volwassenen' van Annie M.G. Schmidt - in de ruimste zin van het woord, zowel wat 'gedichten' als wat 'volwassenen' betreft. Zo zijn alle gedichten opgenomen waarin de dominee, de dames Groen en het schaap Veronica de hoofdrollen vervullen, ook al hebben de losse uitgaven er nog zo zeer als kinderboeken uitgezien. En natuurlijk treffen we hier de liederen uit het fameuze jaren-vijftig-hoorspel 'In Holland staat een huis' alias 'De familie Doorsnee' aan. Ook de liedjes opgenomen uit 'Pension Hommeles', de liedjes voor het cabaret (een enorme produktie van negenendertig jaar) en de liedjes voor acht musicals, waarvan de successen nog vers in het geheugen liggen, want de oudste, 'Heerlijk duurt het langst', is pas van 1965. Wordt heraangeboden met bespreking.

Wil je het boek lezen?TOT HIER TOE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annie M.G. Schmidt. Lezen TOT HIER TOE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN