Een bocht in de rivier

Een bocht in de rivier - V.S. Naipaul | Fthsonline.com

... kooplieden, een winkel in huishoudelijke artikelen ... Een bocht in de rivier - Bibliotheek.nl ... . De burgeroorlog is voorbij, de onafhankelijkheid een feit, en de Grote Man heeft even grote plannen voor de toekomst van het land. Maar de voorspoed is van korte duur… Hoe ontstaan de bochten in een rivier? Bekijk deze clip en ontdek hoe het zit! Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. meander rivier bocht Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete video's gemakkelijk terugkijken waar je ... Puzzelwoordenboek bocht ... . Favoriete video's gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video ... Typ een omschrijving, ... Zoek. Eén puzzelwoord gevonden voor `Bocht in een rivier` 7 letters. MEANDER; Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Verschuyl Puzzelwoordenboek. Puzzelhulp Staat je antwoord er niet bij of heb je een ... Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen ... Een van de illusies die de mensen elkaar graag aanpraten is dat ze met elkaar in één elektronisch dorp leven en dat alles wat aan de ene kant van dat werelddorp...

INFORMATIE

AUTEUR
V.S. Naipaul
DIMENSIE
8,57 MB
BESTANDSNAAM
Een bocht in de rivier.pdf

OMSCHRIJVING

V.S. Naipauls roman "Een bocht in de rivier' beschrijft hoe een man, en een land, ten prooi vallen aan de naschokken van het koloniale verleden. In een naamloos Afrikaans land, in een stad aan een bocht in de rivier, begint Salim, telg uit een familie van Indische kooplieden, een winkel in huishoudelijke artikelen. De burgeroorlog is voorbij, de onafhankelijkheid een feit, en de Grote Man heeft even grote plannen voor de toekomst van het land. Maar de voorspoed is van korte duur… Het oeuvre van V.S. Naipaul werd in 2001 met de Nobelprijs voor de Literatuur bekroond.

Wil je het boek lezen?Een bocht in de rivier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur V.S. Naipaul. Lezen Een bocht in de rivier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN