Man in het wild

Man in het wild - Jaco Benckhuijsen | Fthsonline.com

...at met hen over hun ... Mannen in het wild ... Vanavond op televisie: Mannen in het Wild met Bert van ... ... . Taal: nld Categorie: Variete We zien wie de top bereikt en wie zijn grens heeft bereikt. Tien dagen lang werkten de mannen aan hun persoonlijke doelen om zichzelf beter te leren kennen. Bergen zijn bedwongen met wilskracht, grenzen zijn verlegd met emotionele gesprekken. Maar ... Alles over Mannen in het wild lees je op Televizier, het huis van de Gouden Televizier-Ring. De grasparkiet (Melopsittacus undulatus) ... Zes mannen in gevecht met de midlife in 'Mannen in het wild' ... . De grasparkiet (Melopsittacus undulatus) behoort tot de papegaaiachtigen en komt in het wild in grote zwermen in Australië voor. De vogel neemt in Australië toe omdat door menselijk ingrijpen steeds meer leefgebieden ontstaan die geschikt zijn voor deze parkiet. In Korea en Japan bestaan verwilderde populaties. Een verwilderde populatie in Florida (Verenigde Staten) stierf geleidelijk uit en ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jaco Benckhuijsen
DIMENSIE
8,67 MB
BESTANDSNAAM
Man in het wild.pdf

OMSCHRIJVING

Al zolang hij zich kan herinneren is Jaco Benckhuijsen verliefd op wilde lege vlaktes. Na trektochten over sneeuw en toendra valt zijn oog op de grootste vlakte van allemaal: de zee. Met zijn vouwkajak maakt hij drie solotochten langs de rafels van de wereld. Hij overnacht bij de Papoea's in hun hutten van gras, peddelt in drie eenzame weken naar de drieëntwintig inwoners van Nikolski op de Aleoeten en vecht bij Vuurland tegen metershoge golven naast een omgeslagen boot. De adembenemende schoonheid van de wilde kustgebieden, de bijzondere ontmoetingen en de fysieke inspanningen leren hem waardevolle levenslessen.Man in het wild is een verhaal over alleen leren zijn, meebewegen met de golven en het aangaan van een diepe fysieke verbintenis met de omgeving.

Wil je het boek lezen?Man in het wild in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaco Benckhuijsen. Lezen Man in het wild Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN