De twintigste eeuw 21 - Een bocht in de rivier

De twintigste eeuw 21 - Een bocht in de rivier - V.S. Naipaul | Fthsonline.com

...rleden. In een naamloos Afrikaans land, in een stad aan een bocht in de rivier, begint Salim, telg uit een familie van Indische kooplieden, een winkel in huishoudelijke artikelen ... Een bocht in de rivier - V.S. Naipaul - (ISBN ... ... . De burgeroorlog is voorbij, de onafhankelijkheid een feit, en de Grote Man ... Een bocht in de rivier. V.S. Naipaul. Prijs: € 21,99 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad: Bindwijze: Boek, Paperback (06-01-2016) Genre: Vertaalde literaire roman, novelle: Boekenliefde.nl: Een bocht in de rivier op boekenliefde.nl. Mail naar vriend(in) /collega: Een bocht in de rivier (De twintigste eeuw Book 21) (Dutch Edition) eBook: Naipaul, V.S., Flothuis, ... Een bocht in de rivier | Boek.be ... .nl: Een bocht in de rivier op boekenliefde.nl. Mail naar vriend(in) /collega: Een bocht in de rivier (De twintigste eeuw Book 21) (Dutch Edition) eBook: Naipaul, V.S., Flothuis, Mea: Amazon.de: Kindle-Shop Een bocht in de rivier. door V.S. Naipaul. De twintigste eeuw (Book 21) Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * De twintigste eeuw. Een bocht in de rivier V.S. Naipaul. De twintigste eeuw. Een bocht in de rivier V.S. Naipaul . In een naamloos, denkbeeldig Afrikaans land dat sterk aan Zaïre doet denken, vestigt zich Salim, een telg uit een familie van Indische kooplieden. Hij komt terecht in een ... € 21,99. Niet leverbaar. In een naamloos Afrikaans land, in een stad aan een bocht in de rivier, beg...

INFORMATIE

AUTEUR
V.S. Naipaul
DIMENSIE
10,93 MB
BESTANDSNAAM
De twintigste eeuw 21 - Een bocht in de rivier.pdf

OMSCHRIJVING

In een naamloos, denkbeeldig Afrikaans land dat sterk aan Zaïre doet denken, vestigt zich Salim, een telg uit een familie van Indische kooplieden. Hij komt terecht in een maatschappij die getekend is door koloniale onderdrukking en migratie. In Salims memoires - de feitelijke inhoud van dit boek - verbindt Naipaul zoals in zijn meeste boeken de persoonlijke geschiedenis van de hoofdpersoon met algemene, politiek-sociale ontwikkelingen.Een bocht in de rivier is het indringende verhaal van een Indische refugié, die slachtoffer wordt van een wrede burgeroorlog.

Wil je het boek lezen?De twintigste eeuw 21 - Een bocht in de rivier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur V.S. Naipaul. Lezen De twintigste eeuw 21 - Een bocht in de rivier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN