Dominicus Regiogids - Wales

Dominicus Regiogids - Wales - Karin Quint | Fthsonline.com

...n. Brengt je op alle mooie plekjes. Was 5 sterren geweest als er ook een plattegrond bij zat ... Wales (Dominicus Regiogids): Amazon.co.uk: Quint, Karin ... ... . Dominicus Wales Reisgids Recensie en Informatie Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Dominicus Wales. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Dominicus Regiogids - Wales | Karin Quint . Van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen, is Wales voor velen het onbekendst. En dat is onterecht! Neem alleen al de honderden kastelen, kloosters en prehistorische mon ... Download PDF Dominicus Regiogids - Wales ... . En dat is onterecht! Neem alleen al de honderden kastelen, kloosters en prehistorische monumenten die het land rijk is. Wales direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij reisgids-kopen.nl. De online reisgidsen specialist. Dominicus Regiogids - Wales.pdf PUBLICEER DATUM februari 2016 SCHRIJVER Karin Quint ISBN 9789025761875. DOWNLOAD ONLINE LEZEN. De Wraak van de Tovenaar ' The Times 'Een van de meest onverwachte en plez...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Quint
DIMENSIE
8,42 MB
BESTANDSNAAM
Dominicus Regiogids - Wales.pdf

OMSCHRIJVING

Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen, is Wales voor velen het onbekendst. En dat is onterecht! Neem alleen al de honderden kastelen, kloosters en prehistorische monumenten die het land rijk is. Samen met een indrukwekkend industrieel erfgoed en de oeroude taal brengen ze de geheel eigen historie en identiteit tot leven. Ook heeft Wales een spectaculaire natuur. Naast een prachtige kustlijn vol besloten stranden, brede riviermondingen en woeste kliffen heeft het adembenemend mooie heuvel- en berglandschappen. Hoofdstad Cardiff ontpopt zich met zijn National Museum, Millennium Centre, overdekte winkelpromenades en herontwikkeld havengebied intussen tot een aantrekkelijke bestemming voor stedentrips. Croeso i Gymru! Welkom in Wales. Karin Quint is journalist en fotograaf. Ze bezoekt Groot-Brittannië regelmatig en schreef voor Dominicus eerder 'Het Engeland van Jane Austen'. Maurice Janssen is tekstschrijver en antiquaar. Hij reist graag door het Britse platteland.

Wil je het boek lezen?Dominicus Regiogids - Wales in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Quint. Lezen Dominicus Regiogids - Wales Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN