In het maanlicht 2 - Dubbelleven

In het maanlicht 2 - Dubbelleven - Terri Blackstock | Fthsonline.com

...artiest: Blackstock, Terri. Serie: In het maanlicht ... In het maanlicht 3 - Ademnood - Terri Blackstock ... ... . ... In de spannende roman 'Dubbelleven' van Terri Blackstock ontdekt een vrouw na de moord op haar man dat hij een ander leven leidde dan zij altijd dacht. Dubbelleven - In het maanlicht van Terri Blackstock (boek, paperback, ISBN 9789029723275). In de spannende roman 'Dubbelleven' van Terri Blackstock ontdekt een vrouw na de moord op haar man dat hij een ander... "Dat mijn man er al jarenlang een dubbelleven o ... In het maanlicht 2 - Dubbelleven - Terri Blackstock ... ... ... "Dat mijn man er al jarenlang een dubbelleven op nahield, heb ik niet gemerkt. Hij kwam er zelf mee, op de dag dat we van het ziekenhuis kwamen waar hij een kleine ingreep had ondergaan. 'Ik wil graag dat je de auto aan de kant zet', zei hij. En toen we stil stonden: 'Ik heb 2 affaires gehad en ik heb 3 buitenechtelijke kinderen. In het maanlicht (Terri Blackstock) ... Dubbelleven. Terri Blackstock. Aan verlanglijst toevoegen Moordblog ... Door het toestaan van deze cookies heb je een betere gebruikservaring op de website en stel je ons in staat om je zo goed als mogelijk te bedienen van informatie over christelijke boeken. 34 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop dubbelleven op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig dubbelleven Dubbelleven - In het maanlicht 2. sluit venster. Recensie. In de spannende roman 'Dubbelleven' van Terri Blackstock ontdekt een vrouw na de moord op haar man dat hij een ander leven leidde dan zij altijd dacht....

INFORMATIE

AUTEUR
Terri Blackstock
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
In het maanlicht 2 - Dubbelleven.pdf

OMSCHRIJVING

In de spannende roman "Dubbelleven' van Terri Blackstock ontdekt een vrouw na de moord op haar man dat hij een ander leven leidde dan zij altijd dacht. Als Juliet Cole ziet hoe haar echtgenoot voor haar ogen wordt vermoord, denkt ze dat hij het willekeurige slachtoffer is geworden van een schietpartij. Maar thuis wacht haar een voicemailbericht van de moordenaar waaruit blijkt dat het geen toevallig schot was. Juliet beseft onmiddellijk dat ook zij en haar kinderen gevaarlopen als ze niet aan zijn eisen tegemoetkomt. Terwijl ze samen met haar zussen een uitweg zoekt, stuit ze op het goed verborgen geheim van haar echtgenoot.

Wil je het boek lezen?In het maanlicht 2 - Dubbelleven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terri Blackstock. Lezen In het maanlicht 2 - Dubbelleven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN