Stop de rush!

Stop de rush! - Leen Steyaert | Fthsonline.com

...an ondersteunende mogelijkheden om je hormonen en zenuwstelsel op een natuurlijke manier in balans te brengen ... Stop de rush! - NRC Webwinkel ... . Bestel Stop de rush van Steyaert, Leen als Ebook voor 9.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Stop de rush laat gejaagdheid je hormonen niet op hol brengen. Leen Steyaert. Stop de rush laat gejaagdheid je hormonen niet op hol brengen. Leen Steyaert. Ebook . Veel vrouwen leveren elke dag een strijd om overeind te blijven en hebben constant het gevoel dat ze het gevecht tegen de klok verliezen. Werk en privéleven ... In mijn boek Stop de rush toon ik je hoe je daar verandering in kan brengen. Hier l ... Stop de rush! door Leen Steyaert (paperback ... ... . Werk en privéleven ... In mijn boek Stop de rush toon ik je hoe je daar verandering in kan brengen. Hier licht ik al een tipje van de sluier op. "Druk" is het woord dat ik misschien wel het meest in mijn praktijk hoor. Als menopauzeconsulente, orthomoleculair voedingsdeskundige en evocircadiaancoach help ik vrouwen van alle leeftijden met gezondheidsproblemen. In mijn boek Stop de rush toon ik je hoe je daar verandering in kan brengen. Hier licht ik al een tipje van de sluier op. "Druk" is het woord dat ik misschien wel het meest in mijn praktijk hoor. Als menopauzeconsulente, orthomoleculair voedingsdeskundige en evocircadiaancoach help ik vrouwen van alle leeftijden met gezondheidsproblemen. Fnac: laat gejaagdheid je hormonen niet op hol brengen, Stop de rush!, Leen Steyaert". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . In Stop de rush! toont ze dat je op een andere manier toch je dromen kunt verwezenlijken. Daarnaast geeft ze een brede waaier van ondersteunende mogelijkheden om je hormonen en zenuwstelsel op een natuurlijke manier in balans te brengen. Leen Steyaert durft de vraag te stellen of het wel gezond is dat vrouwen willen leven volgens de 'mannelijke norm'. In Stop de rush! toont ze dat je op een andere manier toch je dromen kunt verwezenlijken. Daarnaast geeft ze een brede waaier van mogelijkheden om je hormonen en je zenuwstelsel op een natuurlijke manier in balans te brengen. Leen Steyaert is Vlaanderens allereerste menopauzeconsulente én Wifty Guest vanaf dag één (april 2013). Leen heeft een eigen praktijk waar ze dagelijks vrouwen helpt, ze schreef eerder de bestsellers 'Stralend door de menopauze ' en 'Leef en eet volgens je oerritme'. Recent verscheen haar nieuwe boek STOP DE RUSH! Laat gejaagdheid je hormonen niet op […] Stop de rush! Stop de rush! Burns Gelukkig. Meer informatie... Bewaard door Veerle Morez. 5. Mensen vinden deze ideeën ook leuk ......

INFORMATIE

AUTEUR
Leen Steyaert
DIMENSIE
7,13 MB
BESTANDSNAAM
Stop de rush!.pdf

OMSCHRIJVING

Stop de rush! 1e druk is een boek van Leen Steyaert uitgegeven bij Van Halewyck. ISBN 9789461315113 Veel hedendaagse vrouwen leveren elke dag een strijd om overeind te blijven en hebben constant het gevoel dat ze het gevecht tegen de klok verliezen. Werk en privéleven combineren en continu multitasken, hang naar perfectionisme en controle, faalangst en prestatiedwang kunnen bijzonder zwaar wegen in een maatschappij die geen rekening houdt met vrouwelijke eigenschappen en kwaliteiten.Wat ooit een kick was die een onbeschrijflijk gevoel van voldoening gaf - 'Kijk eens wat ik allemaal kan!' - eist uiteindelijk zijn tol. Nooit eerder bleven zo veel vrouwen thuis met een burn-out en/of een depressie. Nooit voordien sukkelden zo veel vrouwen met vage kwaaltjes en klachten die allemaal het gevolg zijn van een grondige verstoring van de werking van hun hormonen. Leen Steyaert durft de vraag te stellen of het wel gezond is dat vrouwen willen leven volgens de 'mannelijke norm'. In Stop de rush! toont ze dat je op een andere manier toch je dromen kunt verwezenlijken. Daarnaast geeft ze een brede waaier van ondersteunende mogelijkheden om je hormonen en zenuwstelsel op een natuurlijke manier in balans te brengen.

Wil je het boek lezen?Stop de rush! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leen Steyaert. Lezen Stop de rush! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN