In de ban van de ring / De Hobbit

In de ban van de ring / De Hobbit - J.R.R. Tolkien | Fthsonline.com

...isch van 1925 tot 1945, hoogleraar in de Engelse taal- en letterkunde van 1945 tot 1959 aan de Universiteit van Oxford en schrijver van verschillende bekende werken ... De Midden-aarde kaart: van bijlage tot Google Maps - Het ... ... . Met zijn boeken De Hobbit (The Hobbit) en In de Ban van de Ring (The Lord of the Rings) is hij vooral bekend geworden als de vader van de moderne high fantasy. In de ban van de ring 1 - De Reisgenoten. Wanneer de Hobbit Frodo van zijn excentrieke oom Bilbo Balings een ring cadeau krijgt, kan hij niet vermoeden dat dit het begin is van een groot avontuur. Spreker(s): Jan Meng Woeste goblins, bloeddorstige orks, schattige hobbit-huisjes en enorme draken: Nederland is in de ban van The Hobbit. Fans rennen massaal naa ... De hobbit & in de ban van de ring + de aanhangsels (e-Book ... ... . Spreker(s): Jan Meng Woeste goblins, bloeddorstige orks, schattige hobbit-huisjes en enorme draken: Nederland is in de ban van The Hobbit. Fans rennen massaal naar de bioscopen voor de 3 uur lange zit. En dat voor een ... De hobbit vertelt het verhaal dat voorafgaat aan In de ban van de Ring. Van beide boeken zijn wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht en ze behoren tot de geliefdste en meest invloedrijke verhalen van onze tijd. De hobbit vertelt het verhaal van Bilbo Balings, een hobbit die gehecht is aan een comfort....

INFORMATIE

AUTEUR
J.R.R. Tolkien
DIMENSIE
3,24 MB
BESTANDSNAAM
In de ban van de ring / De Hobbit.pdf

OMSCHRIJVING

Op een dag komen er zomaar dertien dwergen op bezoek bij meneer Bilbo Balings, vergezeld door de beroemde tovenaar Gandalf. Ze komen een feestje vieren in zíjn hobbithol een afscheidsfeestje welteverstaan. De volgende dag gaat de groep op reis om in het oude Moria een schat te zoeken. Tot zijn grote schrik stelt Gandalf voor dat Bilbo meegaat als het veertiende lid van de expeditie. Voor hij het weet, is hij op avontuur en komt hij in aanraking met trollen, reusachtige wolven, spinnen, aardmannen en niet te vergeten de oude draak Smaug. Zo wordt Bilbo de meest wereldwijze hobbit ooit.

Wil je het boek lezen?In de ban van de ring / De Hobbit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.R.R. Tolkien. Lezen In de ban van de ring / De Hobbit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN