Leven in het zicht van de dood

Leven in het zicht van de dood - Jacinta van Harteveld | Fthsonline.com

...Leven in het zicht van de dood als iemand van wie je houdt sterft" door Jacinta van Harteveld verkrijgbaar bij Rakuten Kobo ... Leven in het zicht van de dood - Jacinta van Harteveld ... ... . Onmisbaar in de palliatieve zorg. Praktisch boek voor stervenden en hun omgeving. Wanneer je hoort dat je zelf of een na... Onmisbaar in de palliatieve zorg. Praktisch boek voor stervenden en hun omgeving. Wanneer je hoort dat je zelf of een naaste binnenkort sterft, staat de wereld op zijn kop. Je moet de dood onder ogen zien, je opnieuw verhouden tot jezelf én tot de mensen om je heen. Hoe geef je nog zin en betek ... 'Deze tijd van leven, in het zicht van de dood, is extreem ... ... . Je moet de dood onder ogen zien, je opnieuw verhouden tot jezelf én tot de mensen om je heen. Hoe geef je nog zin en betekenis aan het leven dat je rest? Hoe gaan geliefden om met de naderende dood; hoe vul je de toekomst ... Leven in het zicht van de dood geeft veel praktische informatie, ontroert en bemoedigt. Voor ernstig zieken, mensen in de laatste levensfase, naasten en zorgverleners. Opgeleid tot verpleegkundige en verplegingswetenschapper werkt Jacinta van Harteveld als onderzoeker, leidinggevende en docent in de zorg. Chronic, dat in Cannes de scenarioprijs won, is een hommage aan ziekenverzorgers en een intelligent drama over leven in het zicht van de dood. Het uit de lucht vallende einde kan dat niet verpesten. Leven in het zicht van de dood bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. "Het lijntje tussen voltooid leven en suïcide is flinterdun, als het al bestaat", stelt Kees van der Staaij. BESTELLEN? De Zicht-editie 'Het perfecte leven en de goede dood' telt 96 pagina's en is via onderstaande link voor € 7,00 (excl. verzendkosten) te bestellen in de webshop van de SGP. https://webshop.sgp.nl/producten ... Bestel Leven in het zicht van de dood van Jacinta van Harteveld. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Leven in het zicht van de dood, van Jacinta van Harteveld Artikelnummer: 9789025901738. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Leven in het zicht van de dood direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Onmisbaar in de palliatieve zorg.Praktisch boek voor stervenden en hun omgeving.Wanneer je hoort dat je zelf of een naaste binnenkort sterft, staat de wereld op zijn kop. Je moet de dood onder ogen zien, je opnieuw verhouden tot jezelf én tot de mensen om je heen. Hoe geef je nog zin en betekenis aan het […] OMSCHRIJVING. Leven in het zicht van de dood 1e druk is een boek van Jacinta van Harteveld uitgegeven bij Uitgeverij Ten Have. ISBN 9789025901738 Onmisbaar in de palliatieve zorg.Praktisch boek voor stervenden en hun omgeving.Wanneer je hoort dat je zelf of een naaste binnenkort sterft, staat de wereld...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacinta van Harteveld
DIMENSIE
3,39 MB
BESTANDSNAAM
Leven in het zicht van de dood.pdf

OMSCHRIJVING

Onmisbaar in de palliatieve zorg. Praktisch boek voor stervenden en hun omgeving.Wanneer je hoort dat je zelf of een naaste binnenkort sterft, staat de wereld op zijn kop. Je moet de dood onder ogen zien, je opnieuw verhouden tot jezelf én tot de mensen om je heen. Hoe geef je nog zin en betekenis aan het leven dat je rest? Hoe gaan geliefden om met de naderende dood; hoe vul je de toekomst verder in zonder je partner? En hoe kun je als zorgverlener deze mensen en hun familie in het zicht van de dood bijstaan?

Wil je het boek lezen?Leven in het zicht van de dood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacinta van Harteveld. Lezen Leven in het zicht van de dood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN