Er zijn belangrijker dingen dan voetbal

Er zijn belangrijker dingen dan voetbal - Dmitri Danilov | Fthsonline.com

...eeft een grote naam, komt voort uit de machtige traditie van de geheime dienst van de ... Er zijn belangrijker dingen dan voetbal van Dmitri Danilov ... ... ... Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week De auteur gaat terug in de tijd dat voetbal nog helemaal niet speelde in zijn jonge leventje. We spreken dan over eind jaren '70 en van het kijken naar voetbal op de tv had hij nog geen kaas gegeten. Tot het moment aanbrak dat hij bij zijn oma logeerde en een groep jongens achter ee ... Begrip Ajax over beslissing titel: 'Er zijn ook ... ... . Tot het moment aanbrak dat hij bij zijn oma logeerde en een groep jongens achter een aan bal zag rennen. 'Er zijn op dit moment veel belangrijker dingen dan voetbal, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik er persoonlijk niet stevig van baal', zegt de spits van FC Den Bosch, gevraagd naar de seizoenstop als gevolg van de corona-uitbraak. 'Ik scoorde er op los, voelde me heerlijk en ineens houdt alles op.' Klopp beseft dat er ten tijden van corona belangrijkere dingen spelen dan voetbal. "De crisis oplossen heeft prioriteit", weet de Duitser. "Ik denk dat er ergere dingen in het leven zijn dan geen ... Er zijn belangrijker dingen dan voetbal Dmitri Danilov. Nederlands | Paperback € 22,50 + 45 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. Omschrijving. Stijfkoppig houdt Danilov echter vast aan zijn liefde voor Dynamo, het blauwe clubtenue en het aura van hele dan wel halve mislukking. Samen met Dynamo wacht Danilov op die ene triomf, die ene vreugde-explosie, die hopelijk alles goed gaat maken. Wie dit boek gelezen heeft, kan zich met recht een kenner noemen van het Russische voetbal. Bestel Er zijn belangrijker dingen dan voetbal van Dmitri Danilov. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Er zijn belangrijker dingen dan voetbal Dmitri Danilov . Supporter zijn van Dynamo Moskou is een dubieus genoegen. De club heeft een grote naam, komt voort uit de machtige traditie van de geheime dienst van de Sovjet-Unie, de KGB, maar zet deze status zelden om in klinkende prijzen. ......

INFORMATIE

AUTEUR
Dmitri Danilov
DIMENSIE
3,93 MB
BESTANDSNAAM
Er zijn belangrijker dingen dan voetbal.pdf

OMSCHRIJVING

Supporter zijn van Dynamo Moskou is een dubieus genoegen. De club heeft een grote naam, komt voort uit de machtige traditie van de geheime dienst van de Sovjet-Unie, de KGB, maar zet deze status zelden om in klinkende prijzen. Wat het lot van Dynamo-supporter Dmitri Danilov extra wrang maakt, maar ook diep menselijk, is dat er even verderop een club actief is, Spartak Moskou, die wél met groots gemak het ene succes aan het andere rijgt. Stijfkoppig houdt Danilov echter vast aan zijn liefde voor Dynamo, het blauwe clubtenue en het aura van hele dan wel halve mislukking. Samen met Dynamo wacht Danilov op die ene triomf, die ene vreugde-explosie, die hopelijk alles goed gaat maken. Wie dit boek gelezen heeft, kan zich met recht een kenner noemen van het Russische voetbal.'Danilov creëert afstand om het leven te kunnen overzien, te ordenen - om de ontroering te kunnen toelaten' - A.H.J. DautzenbergDmitri Danilov (1969) is schrijver te Moskou. In alle landen waar zijn werk verschijnt, bouwt hij een vaste schare fans op. Bij Douane verschenen eerder de romans 'Zwarte en groene', 'De horizontale stand' en 'Beschrijving van een stad', alsmede de dichtbundel 'Het saaie, het gewone'.

Wil je het boek lezen?Er zijn belangrijker dingen dan voetbal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dmitri Danilov. Lezen Er zijn belangrijker dingen dan voetbal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN