Mijn grote reis om de wereld DINOSAURUS

Mijn grote reis om de wereld DINOSAURUS - Laure Du FaŸ | Fthsonline.com

... der dieren Tess Rex JUVENILE FICTION / Concepts / General ... Nieuwsbrief prijsvraag: Mijn grote reis om de wereld ... ... . Kikker is Kikker . Kikker is verliefd . Kikker en de horizon . Kikker is bedroefd . Kikker en de vreemdeling [GROOT] Mijn eerste 100 voertuigen ... Vouw je eigen bewegende dinosauriërs is het ideale boek als je even een keer geen zin hebt om te lezen maar juist iets wilt doen. Terwijl je van alles leert over de wereld van de dinosauriërs kun je met de vouwmodellen bij dit boek tien verschillende dino's in elkaar zetten. En met de bijbehorende elastiekjes kun je ze nog laten b ... Mijn grote reis om de wereld DINOSAURUS - Laure Du Faÿ ... ... . En met de bijbehorende elastiekjes kun je ze nog laten bewegen ook. Welkom in de oertijd! Van de dinosaurussen tot de moderne mens... dit boek neemt je mee op een reis door de tijd! Je ontmoet de gevaarlijke Tyrannosaurus rex, ontdekt waarmee de kinderen in de oertijd speelden en maakt een uitstapje naar het museum. Speurdino ... Laure Du Faÿ Mijn grote reis om de wereld. dieren. Gedrukt boek . Welke dieren komen voor op de Noordpool, in de jungle, het bos, de zee, de savanne en op de boerderij? Reuzenformaat uitgave met zes (zoek)platen met gedetailleerde kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar. Genre Mijn grote reis om de wereld DINOSAURUS Mijn grote reis om de wereld DINOSAURUS Mijn grote reis om de wereld DINOSAURUS. EAN: 9789025876029: Verzendkosten: 0.00: Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, 1 tot 2 werkdagen levertijd • Met uw aankoop steunt u de lokale economie: Ga terug in de tijd naar de periode waarin de dinosaurus de aarde bewoonde. Dit boek is een kleurrijk speurtocht naar een verloren tijdperk. Reis de hele wereld over op een prehistorisch avontuur door het Trias, het Jura en het Krijt en maak kennis met de vele soorten dinosaurussen die destijds leefden....

INFORMATIE

AUTEUR
Laure Du FaŸ
DIMENSIE
11,20 MB
BESTANDSNAAM
Mijn grote reis om de wereld DINOSAURUS.pdf

OMSCHRIJVING

Reuzenprentenboek voor thuis en in de klas boordevol dino's.Ontdek de wondere wereld van de dinosaurussen. Lang geleden, alsof je er zelf bij was. Ga je mee op reis?Leer meer dan 80 dinosaurussen kennen, van de bekendste als de Tyrannosaurus rex of de Diplodocus - tot de meest geheimzinnige op 6 grote platen in zachte en vrolijke kleuren. Een spannende wereld speciaal voor kleine ontdekkers.

Wil je het boek lezen?Mijn grote reis om de wereld DINOSAURUS in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laure Du FaŸ. Lezen Mijn grote reis om de wereld DINOSAURUS Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN