Sacré Lille!

Sacré Lille! - Amélie Dufour | Fthsonline.com

...aal als de grauwe sporen achtergelaten door de industrialisatie ... Sacrée Lilloise Boutique en ligne Souvenirs et affiches Lille ... . Lille leeft - en is bovendien zó dichtbij dat er geen enkel excuus is om dit ruwe Franse pareltje niet héél snel te gaan ontdekken. Amélie Dufour (1989) is historica en freelance journaliste en brengt regelmatig een bezoek aan Lille. 'Sacré Lille!' door Amélie Dufour - Onze prijs: €22,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Hotels in de buurt van Eglise du Sacré-Coeur: (0.19 km) Adag ... Sacré Lille! - NRC Webwinkel ... . Hotels in de buurt van Eglise du Sacré-Coeur: (0.19 km) Adagio Access Lille Vauban (0.23 km) La Bourgogne en Ville (0.36 km) Residhotel Lille Vauban (0.27 km) La Maison De Papillon (0.69 km) Best Western Premier Why Hotel; Bekijk alle hotels in de buurt van Eglise du Sacré-Coeur op Tripadvisor De basilique du Sacré-Cœur (Nederlands: Heilig-Hartbasiliek) is een basiliek in Parijs.Zij ligt op de heuvel Montmartre in het 18e arrondissement in Parijs en is gewijd aan de Heilig Hartverering.. De kerk valt vooral op door haar fel witte uiterlijk, en prominente ligging op een heuvel. Om bij de kerk te komen, kan men 222 treden klimmen of de Funiculaire de Montmartre (kabelbaan) nemen. Sacré Lille! Amélie Dufour ISBN: 9789492199522 Omvang: 160 pagina's Binding: paperback Prijs: € 22,50 Excl. BTW €20,64 Sacré Lille . Verzending 1-2 werkdagen. Niet tevreden, geld terug. L'église du Sacré-Cœur est une église, située au carrefour de la rue Natio...

INFORMATIE

AUTEUR
Amélie Dufour
DIMENSIE
8,34 MB
BESTANDSNAAM
Sacré Lille!.pdf

OMSCHRIJVING

Eeuwenoude gevels in Vieux Lille, moderne kunst in een voormalig treinstation en jaarlijks terugkerende verzamelwoede in september: Lille is één van de meest diverse steden van Frankrijk. Toch overheerst nog vaak het beeld van een grauwe industriestad, waar je zo snel mogelijk langs moet rijden op weg naar het Zuiden. Amélie Dufour laat je zien dat dit eeuwig zonde is en neemt je mee op ontdekkingstocht door deze Noord-Franse stad. Langs verleden, heden én toekomst.Waarom Lille?In 2004 was Lille Culturele hoofdstad van Europa: een enorme impuls voor deze Noord-Franse stad. Oude fabrieken werden omgetoverd tot plekken voor kunst en ontmoeting en in de wijde omtrek van Lille vonden het hele jaar door cultureleevenementen plaats. Daar bleef het niet bij. Elke twee jaar vindt er een 'echo' plaats van dit culturele festijn: lille3000. Lille omarmt het verleden, zowel de pracht en praal als de grauwe sporen achtergelaten door de industrialisatie. Lille leeft - en is bovendien zo dichtbij dat er geen enkel excuus is om dit ruwe Franse pareltje niet héél snel te gaan ontdekken.Amélie Dufour (1989) is historica en freelance journaliste en brengt regelmatig een bezoek aan Lille. Om even 'een Franse neus te halen' - en om met een tas vol stinkkaas en gerookte knoflook weer naar huis te keren. Vorig jaar schreef ze het boek Anders Ardèche, over de streek waar haar familie vandaan komt.

Wil je het boek lezen?Sacré Lille! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Amélie Dufour. Lezen Sacré Lille! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN