Bij de Neus

Bij de Neus - Aloys Oosterwijk | Fthsonline.com

...jn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers ... Welkom bij Bistro De Neus ... . Nederlandstalige spreekwoorden; Nederlandstalige gezegden; Lijst van Nederlandse spreekwoorden; schmidt Zeevis - 155 spreekwoorden; Op woorden.org is de uitleg ingekort en is ... "Bij de neus genomen", het nieuwe prentenboek van Loes Riphagen is een echt kunstwerk geworden. Het is qua vormgeving één van de meest originele prentenboeken die ooit gemaakt zijn. De kaft en de eerste pagina's van het boek vormen apar ... Bij de Neus • Uitgeverij L ... . De kaft en de eerste pagina's van het boek vormen aparte lagen met uitsneden waar de lezer "doorheen" kan kijken. Als ik mijn neus heb gesnoten, is er niets aan de hand. Maar later komt er dan opeens een raar geurtje uit, die ik alleen kan ruiken. Het is echt een vies geurtje, ik hou mijn adem in om het niet te kunnen ruiken. Wat zou dit kunnen zijn? En hoe kom ik er van af?! // Het geurtje komt vanuit mijn neus, dus ik ruik dat. Toegevoegd na 15 minuten: Het geurtje kan ik niet beschrijven... Nederlands Uitspraak. Geluid: bij de neus nemen (hulp, bestand); IPA: / ˌbɛidəˈnøsnemə(n) / (5 lettergrepen); Woordafbreking. bij de neus ne·men; Woordherkomst en -opbouw. verbinding van bij, de, neus en nemen, verwijst naar vee dat met behulp van een ring door de neus in de gewenste richting kan worden gestuurd In het Nederlands en Duits duidt deze beeldspraak op misleiding van het ... Ook de kaakholten staan via de zeefbeenholten met de neus in verbinding. Wiggebeensholte. Als laatste holte kennen we nog de wiggebeensholte (sinus sfenoïdalis; in het onderste plaatje: 4), ver achterboven in de neus. Bij kinderen. Bij kinderen is de aanleg van de neusbijholten nog gaande. Op dit plaatje ziet u het verschil. Slotwoord Wanneer de droge neus bij je hond blijft aanhouden is er hoogstwaarschijnlijk meer aan de hand. Er kunnen ook wat korstjes ontstaan welke voor irritatie kunnen zorgen. Een droge neus kan een symptoom van verschillende hondenziekten , huidaandoeningen of een specifieke aandoening zoals een verminderde traanproductie of -afvoer zijn. Bij een loopneus heb je last van een waterige afscheiding uit de neus. Dit kan al dan niet gecombineerd gaan met een verstopte neus. Een verstopte neus ontstaat door zwelling van de slijmvliezen. De slijmvliezen binnenin de neus worden dikker en de ademweg wordt hierdoor iets smaller. Bij ongeveer drie procent van de patiënten treedt een bloedneus op, omdat tijdens de behandeling een bloedvaatje in de neus geraakt kan worden. Meestal gaat dit vanzelf over. In sommige gevallen is het nodig dat de KNO arts deze bloedneus behandelt....

INFORMATIE

AUTEUR
Aloys Oosterwijk
DIMENSIE
7,15 MB
BESTANDSNAAM
Bij de Neus.pdf

OMSCHRIJVING

Aloys oosterwijk (1956) is volgens ANP misdaadverslag- gever Peter Elberse, de beste rechtbanktekenaar van Nederland. In het boek Bij de neus brengt Oosterwijk het Holleeder-proces als een getekende documentaire in beeld aan de hand van zo'n 300 tekeningen die hij in de Bunker, de zwaarbewaakte rechtbank in Amsterdam, heeft gemaakt. Aangevuld met illustraties van de liquida- ties en andere belangrijke momenten die in het proces aan bod kwamen is dit een indrukwekkend beelddocument geworden, waarin het verloop van het proces en de achter- grondverhalen worden beschreven door Vico olling (co-auteur van de Kouwe ouwe) en sjerp jaarsma, auteur van de bestseller de Heineken ontvoering.

Wil je het boek lezen?Bij de Neus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aloys Oosterwijk. Lezen Bij de Neus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN