Compendium van het burgerlijk procesrecht

Compendium van het burgerlijk procesrecht - A.S. Rueb | Fthsonline.com

...de recentelijk door de Tweede Kamer aangenomen KEI-voorstellen tot vereenvoudiging en digitalisering van het procesrecht is een ... Compendium Burgerlijk procesrecht | 9789013140538 ... ... ... Compendium Burgerlijk procesrecht direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Compendium van het burgerlijk procesrecht door Mr. P.A. Stein Hoogleraar in het burgerlijk recht, handehrecht en burgerlijk procesrecht aan de Universitet van Amsterdam NEGENDE DRUK KLUWER-DEVENTER-1992 Compendium Burgerlijk procesrecht | ISBN 9789013140538 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 8 Compendium dieet- en voedingspreparaten onder merknaam 34 Compendium nieuw burgerlijk wet ... Samenvatting Compendium Burgerlijk procesrecht - Stuvia ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 8 Compendium dieet- en voedingspreparaten onder merknaam 34 Compendium nieuw burgerlijk wetboek, A. S. Hartkamp 26 Compendium van het burgerlijk procesrecht. P. A. Stein 26 Compendium van de omzetbelasting, J. M. F. ... Compendium van het burgerlijk procesrecht. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 48,11 Excl. BTW check Volledige prijs. Samenvatting Compendium Van Het Burgerlijk Procesrecht alle colleges week 1-6. Université. Universiteit Utrecht. Matière. Burgerlijk procesrecht (RGBAPR200H) Titre du livre Compendium van het Burgerlijk Procesrecht; Auteur. Peter Adalbert Stein; Adolf Stefanus Rueb; E. Gras. Année académique. 2015/2016 Deze introductie tot het Burgerlijk procesrecht maakt je wegwijs in het gehele speelveld van dit dynamische rechtsgebied. Je beschikt hiermee over een compleet up-to-date hand- en studieboek waarin snel antwoorden op procesrechtelijke vragen kunnen worden gevonden, zowel in KEI-zaken als in niet-KEI-zaken. Vooruitlopend op een later uit te geven 21ste druk van Stein/Rueb, Compendium burgerlijk procesrecht, hebben de redactie en de uitgever besloten om het in de 20e druk opgenomen hoofdstuk 6a over de wetgeving in het kader van het programma Kwaliteit en Innovatie rechtspraak (KEI) ... Doel van het vak: Verschaffing van grondige kennis en van inzicht met betrekking tot de essentialia van het Nederlands en supranationaal burgerlijk procesrecht en het aanleren van vaardigheden voor de omgang met dit rechtsgebied. Na afronding van het vak heeft u de volgende kwalificaties verworven: U bent in staat om de (kern)leerstukken van ......

INFORMATIE

AUTEUR
A.S. Rueb
DIMENSIE
11,19 MB
BESTANDSNAAM
Compendium van het burgerlijk procesrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Dit compendium is oorspronkelijk geschreven voor het universitaire onderwijs, maar inmiddels biedt het ook voor de praktijkjurist een bondige behandeling van de meeste procesrechtelijke knelpunten, met veel verwijzingen naar recente jurisprudentie en literatuur. Aan de recentelijk door de Tweede Kamer aangenomen KEI-voorstellen tot vereenvoudiging en digitalisering van het procesrecht is een apart hoofdstuk gewijd (hoofdstuk 6a). Naar verwachting wordt in 2016 een begin met de gefaseerde invoering gemaakt. Hoofdstuk 15 bevat een beschrijving van de Europese executoriale titel, het Europese betalingsbevel en de Europese procedure inzake geringe vorderingen. Literatuur, jurisprudentie en wetgeving zijn bijgewerkt tot 15 juni 2015.

Wil je het boek lezen?Compendium van het burgerlijk procesrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.S. Rueb. Lezen Compendium van het burgerlijk procesrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN