De wil tot welvaart

De wil tot welvaart - Sylvia Nasar | Fthsonline.com

...De wil tot welvaart | ISBN 9789023466772 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... De Welvaartkapoen ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De wil tot welvaart is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De wil tot welvaart PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De wil tot welvaart. Sylvia Nasar, de auteur van de bestseller Een schitterend brein, ... De wil tot welvaart . Sylvia Nasar, de auteur van de bestseller Een schitterend brein, neemt d ... De wil tot welvaart / druk 1: het verhaal van geniale ... ... ... De wil tot welvaart . Sylvia Nasar, de auteur van de bestseller Een schitterend brein, neemt de lezer mee op een reis door de geschiedenis van de economie van de laatste tweehonderd jaar, op zoek naar mannen en vrouwen die het leven van iedereen op onze planeet, van arm tot rijk, radicaal hebben veranderd. Het is het verhaal van de schepping van de moderne economie, die sterk samenhangt met ... De wil tot welvaart (Paperback). Sylvia Nasar, de auteur van de bestseller Een schitterend brein, neemt de lezer mee op een reis door de geschiedenis... Sylvia Nasar beschrijft in De wil tot welvaart de geschiedenis van de economische wetenschap, met een glansrol voor de meest kleurrijke beoefenaars. Spread the loveWat heb ik leesplezier gehad aan de meer dan 400 pagina's van 'De wil tot welvaart' van de Amerikaanse Sylvia Nasar. Ze schrijft over geschiedenis op een wijze zoals wijlen Tony Judt en in ons eigen taalgebied Geert Mak. Het boek gaat over bollebozen inzake economie en borstelt hun portret met persoonlijke en […] Wim Brands, bekend van het VPRO tv-programma Boeken, interviewt de Amerikaanse schrijfster en econome Sylvia Nasar tijdens de presentatie van haar nieuwe boek 'De wil tot welvaart. Het verhaal van geniale economen'. Nasar schreef eerder de internationale bestseller 'A Beautiful Mind' die verfilmd werd en vervolgens vier Oscars ontving. Buy De wil tot welvaart: h...

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvia Nasar
DIMENSIE
8,53 MB
BESTANDSNAAM
De wil tot welvaart.pdf

OMSCHRIJVING

Sylvia Nasar, de auteur van de bestseller Een schitterend brein, neemt de lezer mee op een reis door de geschiedenis van de economie van de laatste tweehonderd jaar, op zoek naar mannen en vrouwen die het leven van iedereen op onze planeet, van arm tot rijk, radicaal hebben veranderd. Het is het verhaal van de schepping van de moderne economie, die sterk samenhangt met het recent verworven inzicht dat de mens zich alleen uit de ellende en de ontbering kan redden door zijn lot in eigen hand te nemen en niet lijdzaam af te wachten wat het lot hem brengt. Charles Dickens was de eerste die de omstandigheden van de arme meerderheid van de mensen in de destijds rijkste stad van de wereld, Londen, schrijnend vastlegde. Van Karl Marx tot Joseph Schumpeter, van John Maynard Keynes tot Milton Friedman en de recente Nobelprijswinnaar Amartya Sen, laat Nasar zien hoe de ideeën van die denkers de hele wereld hebben veranderd, eerst in alle ontwikkelde landen in Europa en Amerika, en nu langzaam wereldwijd. Dit verhaal over de stormachtige ontwikkeling van misère tot welvaart is even verbluffend als ontroerend.

Wil je het boek lezen?De wil tot welvaart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvia Nasar. Lezen De wil tot welvaart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN