Een beter brein

Een beter brein - Niki Korteweg | Fthsonline.com

...beter brein is een fijn en boeiend boek om te lezen ... Beweeg voor een beter brein - Janneke Stielstra ... . Korteweg schrijft goed en helder en hoewel er moeilijke onderwerpen aan bod komen, leest het makkelijk weg. Ze test van alles uit om haar hersenen beter te laten werken: van ADHD-medicatie Ritalin tot breintraining, ... Een beter brein is bijzonder sterk en uitgebreid geschreven, maar dit roept bij mij dan wel de volgende vraag op. Als je dan toch zo'n last hebt van een burn-out, hoe slaag je er dan in om zulk een knap onderzoekboek in elkaar te stampen? In ieder geval wel heel goed gedaan! Een dikke drie sterren zijn dik verdiend! Titel: Een beter brein Geschreven bij Een beter brein. Dit is echt een leuk en interessant boek. Het gaa ... bol.com | Een beter brein | 9789045030531 | Niki Korteweg ... ... . Dit is echt een leuk en interessant boek. Het gaat over de hedendaagse wetenschap, maar dan op een leuke manier gebracht. Het is niet in een wetenschappelijk verslag geschreven maar meer in een roman, daarom kan ook soms ook nog wel gelachen worden. Echt een aanrader!! Bij het programma Spijkers met Koppen vertel ik over mijn nieuwe boek Een beter brein Een beter brein Niki Korteweg kan hersenwetenschap ons slimmer maken? Wat kan hersenwetenschap voor ons doen, nu, en in de toekomst? Niki Korteweg ontdekt in 'Een beter brein' steeds futuristischer manieren om haar hersenen te verbeteren, en moet bepalen hoe ver ze durft te gaan. Op het internet vind je talloze tips om je brein scherp en gezond te houden. Sommige van die tips zijn zinvol, maar er is ook veel onzin bij. Daarom helpen we je om het bos weer door de bome...

INFORMATIE

AUTEUR
Niki Korteweg
DIMENSIE
6,30 MB
BESTANDSNAAM
Een beter brein.pdf

OMSCHRIJVING

Niki Korteweg ontdekt in 'Een beter brein' steeds futuristischer manieren om haar hersenen te verbeteren, en moet bepalen hoe ver ze durft te gaan. Daarbij stelt ze twee belangrijke vragen: Wat kan hersenwetenschap nu voor ons doen? En welke gevolgen heeft al die technologie voor onze toekomst? De ontwikkelingen in de hersenwetenschap gaan razendsnel. Met scanners kijken we in het levende brein; er zijn geheugenpillen, stamcellen, hersenelektrodes en breinbestuurde robotarmen. Wat sciencefiction lijkt, wordt werkelijkheid. Maar wat hebben gewone mensen aan al die kennis? Wetenschapsjournalist Niki Korteweg wordt pijnlijk geconfronteerd met deze vraag wanneer haar eigen brein na een lange periode vol stress begint te haperen. Haar burn-out is het begin van een persoonlijke zoektocht aan de frontlinie van de hersenwetenschappen. Hoe krijg je je geheugen en concentratie op orde? Hoe wapen je je hersenen? En kan je brein ook beter worden dan ooit? Van pillen tot breintraining, van traditionele meditatie tot elektrische hersenstimulatie, van zenuwprotheses tot het brein in een computer, niets blijft onbeproefd.

Wil je het boek lezen?Een beter brein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Niki Korteweg. Lezen Een beter brein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN