Speak up dear!

Speak up dear! - Farah Nobbe | Fthsonline.com

...or vaste klanten Altijd een inspirerend advies Changing The Narrative: Black Lives Matter "I can't breathe ... Speakup - Pioniers in verbinden ... . Your silence is suffocating me. My stomach aches from all the lies you feed. Speak up, dear America!" Words by Dr. Arshley Emile ... Dit is het "Speak up dear!' videokanaal. For Hire NEW. Post jobs, find pros, and collaborate commission-free in our professional marketplace. Get this from a library! Speak up dear! : over vrouwen, profileren en spreken. [Farah Nobbe; Natalie Holwerda; Elke Parsa; et al] -- De auteurs onderzochten waarom er aan vrouwen als ... Speak up dear! door Farah Nobbe, Natalie Holwerda-Mieras ... ... . [Farah Nobbe; Natalie Holwerda; Elke Parsa; et al] -- De auteurs onderzochten waarom er aan vrouwen als spreker andere eisen worden gesteld dan aan mannen. Ze geven vrouwen tips hoe zij de uitdaging kunnen aangaan om competent én warm over te komen ... De hoge betrouwbaarheid van de diensten is voor ons een belangrijke reden om te kiezen voor de samenwerking met Speakup. Door de inzet van diensten van Speakup zijn wij verzekerd van een probleemloze, storingsvrije klantervaring ongeacht het belvolume dat wordt aangeboden....

INFORMATIE

AUTEUR
Farah Nobbe
DIMENSIE
5,54 MB
BESTANDSNAAM
Speak up dear!.pdf

OMSCHRIJVING

Spreken is een fantastisch middel om je professionele zichtbaarheid te vergroten. Maar een vrouw die spreekt moet balanceren op een smalle evenwichtsbalk. Als ze zich te dominant opstelt wordt ze afgewezen omdat ze niet aardig genoeg is. Gedraagt ze zich weer te aardig dan wordt ze niet serieus genomen. De eisen die aan vrouwen gesteld worden zijn heel anders dan de eisen die aan mannen gesteld worden. Een vrouw die aan zelfpromotie doet wordt erom afgewezen, terwijl een man die precies hetzelfde doet een `lekkere competente vent is. Hoe zit dit precies? Waarom worden er eigenlijk andere dingen van vrouwen verwacht? En hoe ga je hier slim mee om? Dit boek laat je zien wat het geheim is van sterk geprofileerde vrouwen. Het geeft je de middelen in handen om strategisch om te gaan met de uitdagingen rond het spreken. Van de inhoudelijke voorbereiding tot aan je kledingkeuze: het passeert allemaal de revue. Zodat je vanaf nu elk podium met succes kunt beklimmen. Speak up dear! Farah Nobbe en Natalie Holwerda-Mieras zijn eigenaren van een toonaangevend trainings bureau op het gebied van presenteren. Zij schreven eerder het boek Meestersprekers, over de kunst van het spreken.

Wil je het boek lezen?Speak up dear! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Farah Nobbe. Lezen Speak up dear! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN