Geneeskunst van de wereld

Geneeskunst van de wereld - Dietrich Grönemeyer | Fthsonline.com

...oeilijk te diagnosticeren' klachten. Www ... Uitgelezen - Geneeskunst van de wereld - Medisch Dossier ... .boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Grönemeyer, Dietrich - Geneeskunst van de wereld / Een arts over wat we kunnen leren van traditionele geneeswijzen In Geneeskunst van de wereld bepleit arts en hoogleraar Dietrich Grönemeyer een ruimere visie op de geneeskunst. Steeds meer mensen zoeken hun heil bij wat we alternatieve of traditionele ge ...Lees hieronder verder. In Geneeskunst van de wereld bepleit a ... Geneeskunst van de wereld | Boeken ... . In Geneeskunst van de wereld bepleit arts en hoogleraar Dietrich Grönemeyer een ruimere visie op de geneeskunst. Steeds meer mensen zoeken hun heil bij wat we alternatieve of traditionele geneeswijzen noemen, vooral voor chronische of 'moeilijk te diagnosticeren' klachten. Dietrich Grönemeyer Geneeskunst van de wereld recensie en informatie over inhoud van het boek, Op 16 september 2019 verschijnt bij Uitgeverij Atlas Contact het boek over de alternatieve geneeskunde in de wereld van Dietrich Grönemeyer. Beschrijving. In Geneeskunst van de wereld bepleit arts en hoogleraar Dietrich Grönemeyer een ruimere visie op de geneeskunst. Steeds meer mensen zoeken hun heil bij wat we alternatieve of traditionele geneeswijzen noemen, vooral voor chronische of 'moeilijk te diagnosticeren' klachten. In Geneeskunst van de wereld bepleit arts en hoogleraar Dietrich Grönemeyer een ruimere visie op de geneeskunst. Steeds meer mensen zoeken hun heil bij wat we alternatieve of traditionele geneeswijzen noemen, vooral voor chronische of 'moeilijk te diagnosticeren' klachten. De geschiedenis van de geneeskunde is al bijna zo oud als de mensheid, en zeer uitgebreid. Alle menselijke gemeenschappen en samenlevingen uit het verleden hebben hun eigen opvattingen gehad over zaken als geboorte, dood, ziektes en genezing.In oude tijden werden ziektes vaak toegeschreven aan het werk van demonen en andere kwaadaardige wezens, of de wil van een god. In Geneeskunst van de wereld bepleit arts en hoogleraar Dietrich Grönemeyer een ruimere visie op de geneeskunst. Steeds meer mensen zoeken hun heil bij wat we alternatieve of traditionele geneeswijzen noemen, vooral voor chronische of 'moeilijk te diagnosticeren' klachten. Geneeskunst van de wereld, Dietrich Grönemeyer. In Geneeskunst van de wereld bepleit arts en hoogleraar Dietrich Grönemeyer een ruimere visie op de geneeskunst. Steeds meer mensen zoeken hun heil bij wat we alternatieve of traditionele geneeswijzen noemen, vooral voor chronische of 'moeilijk te diagnosticeren' klachten....

INFORMATIE

AUTEUR
Dietrich Grönemeyer
DIMENSIE
11,86 MB
BESTANDSNAAM
Geneeskunst van de wereld.pdf

OMSCHRIJVING

In Geneeskunst van de wereld bepleit arts en hoogleraar Dietrich Grönemeyer een ruimere visie op de geneeskunst. Steeds meer mensen zoeken hun heil bij wat we alternatieve of traditionele geneeswijzen noemen, vooral voor chronische of "moeilijk te diagnosticeren' klachten. Bij hun reguliere huisarts of specialist hoeven ze hier vaak niet mee aan te komen, die doet deze vormen van geneeskunde af als onwetenschappelijk. Volgens Grönemeyer moet dat veranderen. Er is een verschil tussen kwakzalverij en serieuze traditionele geneeskunst. Hij vindt dat de westerse geneeskunde open moet staan voor de wijsheid van andere samenlevingen. Grönemeyer bepleit daarom een holistische benadering. Hij reisde onder andere naar Tibet, China, India, Australië en Korea en vroeg genezers hun kennis over bijvoorbeeld geneeskrachtige kruiden, meditatie en de traditionele Chinese geneeskunde met hem te delen. Soms werd hij zelf behandeld. Geneeskunst van de wereld brengt voor het eerst de wereld van alternatieve geneeswijzen in kaart.

Wil je het boek lezen?Geneeskunst van de wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dietrich Grönemeyer. Lezen Geneeskunst van de wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN