Ons hart

Ons hart - Pedro Brugada | Fthsonline.com

...ze 'gebruiksaanwijzing' is een must. Zowel voor wie gezond is, en dat graag wil blijven, als voor mensen met een hartprobleem ... Ons hart - koningshuis ... . Boeken van dezelfde auteur(s) Ons hart ... In ONS HART. Gebruiksaanwijzing en onderhoudsboekje krijgt de lezer niet alleen het verbazende levensverhaal van deze nieuwe Belg maar vooral informatie over hoe het hart - onze motor - en de bloedvaten werken.Brugada beschrijft welke ziekten je kunnen treffen, hoe je ze kunt voorkomen en wat eraan te doen valt. Het hart ligt in de hartholte, tussen de longen, en is een van de belangrijkste organen in een lichaam.Het hart is een ster ... Hart - Wikipedia ... . Het hart ligt in de hartholte, tussen de longen, en is een van de belangrijkste organen in een lichaam.Het hart is een sterke spier die steeds samentrekt en weer ontspant en zo het bloed door het lichaam pompt. Dat is belangrijk, want in het bloed zitten voedingsstoffen en ook zuurstof die overal in het lichaam nodig zijn. Een hart is een orgaan dat bloed of hemolymfe verpompt in de circulatie van veel dieren. Daarbij zijn drie hoofdvormen te onderscheiden. Bij gewervelden bestaat het uit een tot vier hartspierweefsel bevattende holtes of kamers.Veel weekdieren en geleedpotigen beschikken over een buisvormig hart van hartspierweefsel, wat een evolutie is van bloedvaten bestaande uit myoepitheliale cellen (myo ... In ons hart. In ons hart blijven de warme herinneringen. Wanneer je iemand wilt laten weten, dat de verbinding altijd zal blijven, kun je met een hart symbolisch aangeven, dat je beseft hoe moeilijk het is om de gebroken stukjes weer aaneen te lijmen. In ons hart geboren. Jezus, word vandaag en elke dag in ons hart geboren; God dichtbij als nooit tevoren. O, Jezus...

INFORMATIE

AUTEUR
Pedro Brugada
DIMENSIE
12,28 MB
BESTANDSNAAM
Ons hart.pdf

OMSCHRIJVING

Dokter Pedro Brugada is onze bekendste hartspecialist en ook internationaal een topdokter. In ONS HART. Gebruiksaanwijzing en onderhoudsboekje krijgt de lezer niet alleen het verbazende levensverhaal van deze nieuwe Belg maar vooral informatie over hoe het hart - onze motor - en de bloedvaten werken.Brugada beschrijft welke ziekten je kunnen treffen, hoe je ze kunt voorkomen en wat eraan te doen valt. Hoge bloeddruk, cholesterol, hartinfarct, etalagebenen, beroerte, ritmestoornissen, hartstilstand bij jonge sporters, hartonderzoeken, realistische beweeg- en voedingstips... het komt allemaal aan bod. En de beleidsmakers reikt hij een aantal concrete ideeën aan.ONS HART is een toegankelijk boek, helder, met veel humor en heel wat nieuwe inzichten en wetenswaardigheden. Deze 'gebruiksaanwijzing' is een must. Zowel voor wie gezond is, en dat graag wil blijven, als voor mensen met een hartprobleem.

Wil je het boek lezen?Ons hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pedro Brugada. Lezen Ons hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN