De zoon van de kraai

De zoon van de kraai - Lori Benton | Fthsonline.com

...Benton gaat een moeder op zoek naar haar vierjarige zoon, die ontvoerd werd door indianen ... De zoon van de kraai - Lori Benton. ISBN 9789043531962 by ... ... . Ohio, 1774. De zwangere Clare Inglesby strandt met haar gezin in de bergen. Als haar man hulp gaat halen, komt hij niet meer terug en hun vierjarige zoontje Jacob wordt ontvoerd door Shawnee indianen. Clare zet alles op alles om Jacob terug te vinden, maar de brute ... In "De zoon van de kraai' van Lori Benton gaat een moeder op zoek naar haar vierjarige zoon, die ontvoerd werd door indianen. Ohio, 1774. De zwangere Clare Inglesby strandt met haar gezin in de bergen. Als haar ma ... Bureau ISBN - De zoon van de kraai ... . Ohio, 1774. De zwangere Clare Inglesby strandt met haar gezin in de bergen. Als haar man hulp gaat halen, komt hij niet meer terug en hun vierjarige zoontje Jacob wordt ontvoerd door Shawnee indianen. De zoon van de kraai : roman. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Benton, Lori: Info: Als in 1774 een moeder op zoek gaat naar haar door indianen ontvoerde zoon, brengt dat allerlei gevaren met zich mee. Roman Nederlands 2019 ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lori Benton
DIMENSIE
3,10 MB
BESTANDSNAAM
De zoon van de kraai.pdf

OMSCHRIJVING

In "De zoon van de kraai' van Lori Benton gaat een moeder op zoek naar haar vierjarige zoon, die ontvoerd werd door indianen.Ohio, 1774. De zwangere Clare Inglesby strandt met haar gezin in de bergen. Als haar man hulp gaat halen, komt hij niet meer terug en hun vierjarige zoontje Jacob wordt ontvoerd door Shawnee indianen. Clare zet alles op alles om Jacob terug te vinden, maar de brute gevechten tussen de kolonisten en de indianen maken het gevaarlijk. Dan komt Jeremiah op haar pad. Hij is kolonist, maar is ook loyaal aan de indianen. Kan hij Clare helpen om Jacob terug te vinden?In haar romans brengt Lori Benton het Amerika van de achttiende eeuw tot leven en schildert ze het harde leven van de kolonisten. Met haar debuutroman "Het land van mijn vader' won ze in de Verenigde Staten diverse prijzen.

Wil je het boek lezen?De zoon van de kraai in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lori Benton. Lezen De zoon van de kraai Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN