NHG reeks - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen

NHG reeks - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen - R. Beijaert | Fthsonline.com

...n ze dat anders: zij spelen volgens henzelf niet zo'n grote rol in het leven van de kleinkinderen ... PDF Boek Union street pocket - imperialviennaorchestra.co.uk ... . Vraag ... NHG-Standaarden voor praktijkassistente en ... NHG-Standaarden voor praktijkassistente en -ondersteuner 2005-2006. € 8, 95. Naar Shop. Nhg-standaarden voor de huisarts 2006. € 8,-Naar Shop. Gerelateerde resultaten Misschien zoekt U deze? 50PCSlot 4813NHG. € 11, 08. Naar Shop. NHG reeks - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen. v.a. € ... Zorgen voor een kind van familie of bekenden Voor een kind is het vaak fijn om in ... Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen: beknopte medische ... ... . v.a. € ... Zorgen voor een kind van familie of bekenden Voor een kind is het vaak fijn om in een vertrouwde omgeving te zijn als thuis wonen (even) niet meer kan. Bijvoorbeeld bij opa en oma, een tante of ouders van een vriendje of vriendinnetje. Vaak regelen mensen dat onderling en meestal gaat dat goed. Toch kunnen […] Hoewel er sprake is van lichamelijke kwalen, zeggen zij dat dit geen invloed heeft op de opvoeding van hun kleinkind. Sommige grootouders geven wel aan dat het vermoeiend is om voor (jonge) kinderen te zorgen. Ook uit de literatuur blijkt dat grootouders die voor hun kleinkinderen zorgen vaker last hebben van lichamelijke en psychische klachten. 3. Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen (NHG reeks) € 15,75 Koop via geneeskundeboek.nl; Praktische dermatologie € 72,75 Koop via geneeskundeboek.nl; Praktische dermatologie € 72,50 Koop via geneeskundeboek.nl; Praktische psychofarmacologie Naar de herziene versie; Spoedeisende hulp bij kinderen € 24,50 Koop via geneeskundeboek.nl Bridge voor Dummies; Begrijpen wat je doet; Donald Duck groot vakantieboek uit 1993; Het Aanzien Van 50 Jaar Wereldnieuws In Beeld; Geronimo Stiltondeel 36Een diefstal om van te smullen! De Laatste Man; NHG reeks - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen; Os op de klokketoren; Over straatnamen met name; De naakte perenboom...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Beijaert
DIMENSIE
12,96 MB
BESTANDSNAAM
NHG reeks - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen.pdf

OMSCHRIJVING

Het verhelpen van kwalen bij kinderen is niet alleen het domein van de huisarts. Van oudsher richten bezorgde ouders zich met de klachten van hun kinderen net zo vaak tot grootmoeder. Zeker nu beide ouders door hun drukke levens niet meer toekomen aan een huisartsbezoek. Een loopoor, waterpokken of een verstuikte enkel? Oma weet raad. Maar ook deze sympathieke geneesdame moet met haar tijd mee. Al is ze misschien vast overtuigd van de heilzame werking van aardappelschillen, kruidnagels en brandnetelthee, ook oma heeft behoefte aan betrouwbare medische informatie. Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen voorziet in deze behoefte. Het bevat alles wat u moet weten over kleine en grote kwalen van kinderen, in heldere en begrijpelijke taal en gebaseerd op de NHG-standaarden, de wetenschappelijke richtlijnen voor huisartsen in Nederland. Het draagt bij aan een snelle herkenning van klachten en ziekten en biedt nuttig advies. Dit boek is niet alleen voor oma's interessant, maar voor iedereen die de spreekwoordelijke grootmoederrol op zich wil nemen. Het is ook geschreven voor opa's, oppassers, verzorgers, leidsters, leerkrachten en natuurlijk de ouders zelf. Een handig naslagwerk voor thuis, op school en in het kinderdagverblijf.

Wil je het boek lezen?NHG reeks - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Beijaert. Lezen NHG reeks - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN