VAN ONZE VERSLAGGEEFSTER

VAN ONZE VERSLAGGEEFSTER - Nicolasen | Fthsonline.com

..., is Europa verkouden. Voor de kroonprins van Oranje geldt momenteel iets soortgelijks: als hij uitglijdt, buitelen de Nederlandse media over elkaar heen ... door onze verslaggeefster | Trouw ... ... van onze verslaggeefster noor tonkens. Sport Daar raast hij voorbij, de bolide met de witte en rode banen. Sport Van Galen komt thuis in de Tobbe. Sport Maarten is met stip de populairste. Voorpagi­na Het komt goed, zegt 'de psycholoog ... VAN ONZE VERSLAGGEEFSTER (Paperback). Lidy Nicolasen is chef van de Haagse redactie van de Volkskrant, als op 6 maart 2002 de Gemeenteraadsverkiezingen... van onze verslaggeefster greta riem ... Van onze verslaggeefster - PDF ... . Lidy Nicolasen is chef van de Haagse redactie van de Volkskrant, als op 6 maart 2002 de Gemeenteraadsverkiezingen... van onze verslaggeefster greta riemersma. Voorpagi­na Heftige ruzie over 4 strekkende meter Anne Frank-archieven. Voorpagi­na 'De christenen bekeren altijd stiekem' Nieuws & Achter­grond Ook tijdens ramadan schenkt Air Maroc een glaasje. Nieuws & Achter­grond Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant. van onze verslaggeefster janny groen Nieuws & Achter­grond Van onze verslaggeefster. SHARE ; HTML ; DOWNLOAD ; Save this PDF as: WORD PNG TXT JPG. Maat: px Weergave met pagina beginnen: Download "Van onze verslaggeefster" Download Document. Peter Goossens; 3 jaren geleden ... Suriname kent nu een totale l...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicolasen
DIMENSIE
3,19 MB
BESTANDSNAAM
VAN ONZE VERSLAGGEEFSTER.pdf

OMSCHRIJVING

Lidy Nicolasen is chef van de Haagse redactie van de Volkskrant, als op 6 maart 2002 de Gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden, die zoals we inmiddels weten het begin van een politieke aardverschuiving waren. De opkomst van Pim Fortuyn en de pijnlijke afgang van Melkert en Dijkstal in het slotdebat zijn nog altijd onderwerp van discussie. Ook bij de Volkskrant, die eerder het spraakmakende interview met Fortuyn publiceerde waarna hij een eigen partij zou oprichten - een beslissende factor in wat er vervolgens gebeurde.Dat deze kwesties voor journalistieke opwinding zorgen is duidelijk, maar hoe kijkt een journalist die gewend is om dichtbij het brandpunt van de macht te staan naar die gebeurtenissen? Welke onzekerheden bestaan er binnen een redactie, welke conflicten spelen er, wat zijn de ups en downs van een journalist in die historische periode?Lidy Nicolasen geeft in dit boek een uniek kijkje in de journalistieke keuken. Een journalist wordt geacht om onafhankelijk te berichten, maar wat als de gebeurtenissen leiden tot een politieke revolutie en zelfs moord? Wie zou dan nog afstandelijk en objectief kunnen blijven? En wat gebeurt er als je dat koste wat kost toch wilt?

Wil je het boek lezen?VAN ONZE VERSLAGGEEFSTER in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicolasen. Lezen VAN ONZE VERSLAGGEEFSTER Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN