Het Lied Van Colombano

Het Lied Van Colombano - Alessandro Perissinotto | Fthsonline.com

...ws from the world's largest community for readers ... bol.com | Het Lied Van Miriam, Mark Mathabane ... ... . In de zomer van 1534 worden hoog in de Alpen de lijken van ee... Het lied van Colombano | ISBN 9789076270142 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Volkslied over Colombano's lot. Zoals je in de Duitse literatuur van de tweede helft van de negentiende eeuw de Professorenroman had, zo zie je in de huidige Italiaanse literatuur een subgenre ontstaan van romans die het nevenproduct zijn van wetenschappelijk werk.... Michaël Zeeman 6 juli 2001, 0:00 Het lied v ... De boeken van Alessandro Perissinotto op volgorde ... ... .... Michaël Zeeman 6 juli 2001, 0:00 Het lied van Colombano van Alessandro Perissinotto - oorspronkelijke titel La canzone di Colombano - verscheen bij Serena Libri in 2001, vertaald uit het Italiaans door Aafke van der Made. isbn 9076270147. Dit e-mailen BlogThis! Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. De auteur baseerde dit verhaal op een mondeling overgeleverd lied, wat het een authentieke uitstraling geeft. Door de aparte stijl duurt het even voor je er je draai in vindt, maar het verhaal maakt dat ruimschoots goed. Een topper voor al wie houdt van een speurdersverhaal in een historische sfeer. In het dorp noemen ze het mo...

INFORMATIE

AUTEUR
Alessandro Perissinotto
DIMENSIE
6,55 MB
BESTANDSNAAM
Het Lied Van Colombano.pdf

OMSCHRIJVING

In de zomer van 1534 worden hoog in de Alpen de lijken van een schaapherder, zijn vrouw, zijn moeder en zijn jonge dochter gevonden. De pest? Niet waarschijnlijk in zo'n geïsoleerd gebied. Giftig koren? Of hekserij? De jonge rechter Ippolito onderzoekt de zaak.

Wil je het boek lezen?Het Lied Van Colombano in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alessandro Perissinotto. Lezen Het Lied Van Colombano Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN