Over zinnenprikkelende oesters en verslavende chocolade

Over zinnenprikkelende oesters en verslavende chocolade - Eric de Maerteleire | Fthsonline.com

...oeding.Over voeding doen de... Over Zinnenprikkelende Oesters En Verslavende Chocolade ... Amazon.fr - Over zinnenprikkelende oesters en verslavende ... ... .pdf Over voeding doen de vreemdste verhalen de ronde. Op basis van zijn jarenlange ervaring schreef Eric de Maerteleire daarom dit boek, waarin de meest gestelde vragen over de relatie tussen voeding en gezondheid zijn opgenomen. Over zinnenprikkelende oesters en verslavende chocolade. De antwoorden op de meest gestelde vragen over voeding, Eric de Maerteleire, Reality Bites Publishing B.V, ISBN 9789490783242, 352 pagina's, € 24,90 Over Zinnenprikkelende Oesters en Vers ... bol.com | Over zinnenprikkelende oesters en verslavende ... ... .V, ISBN 9789490783242, 352 pagina's, € 24,90 Over Zinnenprikkelende Oesters en Verslavende Chocolade . de antwoorden op de meest gestelde vragen over voeding. Eric De Maerteleire, Eric De Maerteleire, WILLY VAN POUCKE Reality Bites Publishing B.V. Mens en Maatschappij Einde van het jaar en de overstap naar 2011 staat voor de deur. De tijd van goede voornemens is aangebroken. Eén van mijn goede voornemens is om meer te lezen en te leren over voeding. Want niet alleen lekker en goed k...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric de Maerteleire
DIMENSIE
12,13 MB
BESTANDSNAAM
Over zinnenprikkelende oesters en verslavende chocolade.pdf

OMSCHRIJVING

Een antwoord op de meest gestelde vragen over voeding.Over voeding doen de vreemdste verhalen de ronde. Op basis van zijn jarenlange ervaring schreef Eric De Maerteleire daarom dit boek, waarin de meest gestelde vragen over de relatie tussen voeding en gezondheid zijn opgenomen. Een greep uit de behandelde onderwerpen:'Bestaan er 'trucjes' om af te slanken?', 'Wat moet je eten voor een actiever libido?', 'Is een microgolfoven veilig?', 'Zijn biologische producten beter?', 'Mogen mensen met jicht geen tomaten eten?' Wetenschappelijk onderbouwd én vlot geschreven.Meer boeken van Eric de Maerteleire.

Wil je het boek lezen?Over zinnenprikkelende oesters en verslavende chocolade in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric de Maerteleire. Lezen Over zinnenprikkelende oesters en verslavende chocolade Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN