Uitwerken van een inspirerende visie (luisterboek)

Uitwerken van een inspirerende visie (luisterboek) - Filip Vandendriessche | Fthsonline.com

...it artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk ... Luisterboeken 2009 by Het kantoortje van Remco - Issuu ... ... De visie van een werkgever is belangrijk om doelen te kunnen stellen en je organisatie richting te geven. Het slaat een brug tussen toekomst en heden voor werknemers en zet de organisatie in beweging. Een goede bedrijfsvisie is kernachtig en past op een A4. Visie van invloed op prestaties. Onderzoek wijst uit dat organisaties die een heldere visie hebben en communiceren betere financiële prestaties laten zien, alsmede een hogere medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid en productiviteit én een lager personeelsverloop, dan organisaties die dit niet of slechts in beperkte mate doen. Organisatievisie inspirerend en overtuigend overbrengen. ... Visie van d ... 23 duidelijke en inspirerende missies en visies uit de ... ... . Organisatievisie inspirerend en overtuigend overbrengen. ... Visie van de organisatie helder verwoorden. Het is van groot belang dat een visie helder en duidelijk verwoord wordt. ... We hebben nog veel meer leerdoelen voor de communicatietraining voor u uitgewerkt. Uitwerken van visie, doelstellingen en acties: een participatief traject Om draagkracht en gewicht te kunnen geven aan de visie, doelstellingen en acties, is het essentieel dat alle partners binnen het consortium betrokken worden bij de uitwerking ervan. Wat leuk dat jij je eigen luisterboek gaat maken. De kinderen in mijn klas genieten erg van de luisterboeken die ik tot nu toe gemaakt heb. Dit gaat bij jou in de klas vast ook gebeuren. In deze handleiding neem ik je stap voor stap mee in het maken van je eigen luisterboek. Dit begint eerst bij het kiezen van een leuk boek. Een visie is hetgeen wat het bedrijf wilt bereiken in de toekomst. Het geeft een helder beeld weer van de ideale situatie als de missie wordt behaald. Bij het formuleren van een visie gaat het dus om een droomscenario. Het geeft een beeld weer van de toekomst. Bij het opstellen van een visie kan jij dus de volgende vraag stellen: Bevat: Deel 1: Succesvol veranderen; Deel 2: Verkennen wat er gaande is; Deel 3: Diagnosticeren van organisatieproblemen; Deel 4: In kaart brengen van speelveld, spel en spelers; Deel 5: Doelgericht veranderen; Deel 6: Creëren van draagvlak voor veranderen; Deel 7: Uitwerken van een inspirerende visie; Deel 8: Succesvol ontwerpen van organisaties; Deel 9: Vormgeven aan de interne organisatie ... Luisterboeken en downloads 2009. Vrij Nederland:...

INFORMATIE

AUTEUR
Filip Vandendriessche
DIMENSIE
11,58 MB
BESTANDSNAAM
Uitwerken van een inspirerende visie (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Zonder visie is het nagenoeg onmogelijk om een organisatie te leiden of te veranderen. Een visie definieert de unieke identiteit van de organisatie. Een visie geeft houvast en focus en bepaalt de prioriteiten. Een visie verbindt de gehele organisatie. En als die visie is gebaseerd op kernwaarden kunnen besluiten op een laag niveau in de organisatie genomen worden. In deze aflevering bespreken we eerst het belang van een visie om veranderingen te richten. Daarna maken we duidelijk dat een visie belangrijk is bij veranderingen omdat deze verplicht tot het expliciteren van onderliggende waarden. Ten slotte laten we zien hoe u tot een motiverende visie kunt komen die betrokkenheid voor veranderingen creeert en we vertellen hoe u concrete en verifieerbare doelstellingen voor verandering kunt formuleren.. Inhoudsopgave:1 Introductie2 Visie als voorwaarde voor verandering3 Waarom een visie belangrijk is4 Tot een visie komen5 Een visie formuleren6 Een motiverende visie: inhoudelijke criteria7 Een motiverende visie: taalkundige criteria8 Een motiverende visie: cijfers en valkuilen9 SamenvattingDeze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Uitwerken van een inspirerende visie (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Filip Vandendriessche. Lezen Uitwerken van een inspirerende visie (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN