Het Mirakelmeisje

Het Mirakelmeisje - Eddy Huyghe | Fthsonline.com

...ar de medische wereld met verstomming slaat ... Het Mirakelmeisje van Eddy Huyghe | 9789493111110 ... ... . Ze weet te overleven terwijl haar hart uit haar borstkas slaat. De uitgeweken Ruisbroekenaar Eddy Huyghe (65) heeft met 'Het mirakelmeisje' een eerste roman klaar. Hij signeert het boek tijdens Ruisbroek jaarmarkt en werkte een bijhorende fiets- en wandelroute uit. De uitgeweken Ruisbroekenaar Eddy Huyghe (65) heeft met 'Het mirakelmeisje' een eerste roman klaar. Hij signeert het boek tijdens Ruisbroek j ... Eddy vertelt over zijn debuut 'Het Mirakelmeisje ... ... . Hij signeert het boek tijdens Ruisbroek jaarmarkt en we... De uitgeweken Ruisbroekenaar Eddy Huyghe (65) heeft met 'Het mirakelmeisje' een eerste roman klaar. Hij signeert het boek tijdens Ruisbroek jaarmarkt en we... 'Mirakelmeisje' Maisy Vignes (4) uit het Ierse Waterford tartte bij haar geboorte alle wetten van natuur en wetenschap. Geboren zonder bloed in haar lichaam, zou ze 0% kans moeten hebben om te ... Het Mirakelmeisje - Eddy Huyghe - Paperback. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 In Het Mirakelmeisje toont Eddy Huyghe, gepensioneerd field sales manager in de farmaceutische sector, dat een gezinssituatie door een vrijgevochten puber soms uit de hand kan lopen. Maar ook dat zelfs de zwaarste hindernissen overbrugbaar zijn met hoop, vriendschap en liefde. Maar het activeert deze smaakpapillen niet. Dat gebeurt pas wanneer een zure smaak onze mond binnenkomt. De proteïnen veranderen van vorm en schakelen de zoete smaakpapillen in. Hierdoor ervaren we het voedsel als heel zoet, terwijl de andere smaken in het voedsel ook bewaard blijven. Het Mirakelmeisje - Eddy Huyghe Jouw boekenplank Wil ik lezen Eddy Huyghe toont de cover van Het Mirakelmeisje op zijn tablet, want het fysiek boek heeft hij pas volgende week in handen. Foto: kma. Eddy (65) kruipt in roman in het hoofd van jong vrouwelijk ... Dit artikel is exclusief voor abonnees, maar we bieden het u gratis aan. Markt ruikt bloed van miljardaire Elizabeth Holmes De Icarus-vlucht van een mirakelmeisje...

INFORMATIE

AUTEUR
Eddy Huyghe
DIMENSIE
11,93 MB
BESTANDSNAAM
Het Mirakelmeisje.pdf

OMSCHRIJVING

De achttienjarige Sara wil haar vleugels uitslaan. Maar dat is buiten haar overbezorgde moeder Paula en geloofsgekke vader Marcel gerekend. Hun verstikkende gedrag heeft een averechts effect op Sara en ze komt in opstand. Na een zoveelste heftige discussie ziet ze geen andere oplossing dan weg te vluchten van thuis. Ze kruist het pad van Karel, een zestigjarige man, aan een blokhut die hij gebruikt als buitenverblijf. Ze sluiten al snel een hechte vriendschap en Karel helpt Sara te verstoppen voor de zoekactie van haar vader en de politie. Maar wie is Karel eigenlijk? En wat wil hij van Sara? Beetje bij beetje ontsluiert Sara een belangrijk geheim.Het Mirakelmeisje is een verhaal over een gezinssituatie die door een vrijgevochten puber uit de hand dreigt te lopen. Maar zelfs de zwaarste hindernissen zijn overbrugbaar met hoop, vriendschap en liefde…Eddy Huyghe (1954) is gepensioneerd field sales manager in de farmaceutische sector en woont in Halle-Zoersel. Het Mirakelmeisje is zijn debuut.

Wil je het boek lezen?Het Mirakelmeisje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eddy Huyghe. Lezen Het Mirakelmeisje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN