Ken je sport - Curling

Ken je sport - Curling - Annalise Bekkering | Fthsonline.com

...en ertoe met enthousiasme de sport te beoefenen waarvan ze zo houden ... WK curling | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl ... . Curling is een precisiesport die lijkt op bowls, petanque en bocce, maar op ijs wordt gespeeld met zware stenen in plaats van metalen (of plastic) ballen.. In het algemeen wordt aangenomen dat de sport in het 16e-eeuwse Schotland is bedacht, alhoewel het schilderij Jagers in de sneeuw van Bruegel uit 1565 Nederlandse boeren afbeeldt die het spel spelen. . Curling zoals het tegenwoordig ... De serie Ken je Sport biedt e ... Regels - Nederlandse Curling Bond ... . . Curling zoals het tegenwoordig ... De serie Ken je Sport biedt een boeiend kijkje in de gevarieerde sportwereld. Curling informeert jonge lezers over de uitrusting, regels en supersterren van deze sport. Duidelijke fotos en schemas verhelderen de elementaire aspecten van de sport. De serie inspireert jongeren ertoe met enthousiasme de sport te beoefenen waarvan ze zo houden. De Nederlandse Curling Bond (NCB) is de in 1974 opgerichte overkoepelende organisatie voor de olympische sport curling in Nederland. De bond is nationaal aangesloten bij het NOC*NSF en internationaal bij de European Curling Federation en de World Curling Federation. Curling | ISBN 9789055667970 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Vragen kan je stellen via [email protected] Betalen Betalen kan per pin op locatie of met creditcard. Bedrijven kunnen indien gewenst middels een factuur achteraf betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of ne...

INFORMATIE

AUTEUR
Annalise Bekkering
DIMENSIE
9,30 MB
BESTANDSNAAM
Ken je sport - Curling.pdf

OMSCHRIJVING

De serie Ken je Sport biedt een boeiend kijkje in de gevarieerde sportwereld. Curling informeert jonge lezers over de uitrusting, regels en supersterren van deze sport. Duidelijke fotos en schemas verhelderen de elementaire aspecten van de sport. De serie inspireert jongeren ertoe met enthousiasme de sport te beoefenen waarvan ze zo houden.

Wil je het boek lezen?Ken je sport - Curling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annalise Bekkering. Lezen Ken je sport - Curling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN