Php Dynamische Websites 4 2E Ed

Php Dynamische Websites 4 2E Ed - Blume Richard | Fthsonline.com

...nen PHP uitvoeren en dynamische websites maken ... Werking PHP website | Pc en Internet: Programmeren ... . PHP kan goed communiceren met databases, zoals een MySQL database. Doordat webservers PHP kunnen uitvoeren, wordt PHP ook wel een server-side scripttaal genoemd. Voorbeelden waarbij PHP heel handig is om te gebruiken in een website zijn: Bij al onze webhostingpakketten wordt standaard PHP geleverd, een scripttaal die bedoeld is om op webservers dynamische webpagina's te creëren. Van deze taal bestaan verschillende versies, ... PHP is geen programmeertaal, maar wat is PHP dan wel ... ... . Van deze taal bestaan verschillende versies, waarbij het bij TransIP mogelijk is om tussen verschillende versies te schakelen. De PHP-versie van je webhostingpakket is van invloed op de snelheid en veiligheid van je website. Larry Ullman is a writer, Web and software developer, trainer, instructor, speaker, and consultant.He has written more than 20 books, which have sold over 400,000 copies worldwide in more than 20 languages. As his readers, students, and co-workers can attest, Larry's strength is in translating geek into English: converting the technical and arcane into something comprehensible and useful. Wil je zelf een geavanceerde, dynamische website maken, met bijvoorbeeld reactiemogelijkheid, een forum, gastenboek of invoervelden, dan heb je al snel PHP nodig. Een van de verschillen met JavaScript is dat PHP zich volledig op de server afspeelt, terwijl JavaScript in de browser wordt uitgevoerd. 17:23 EINDHOVEN - De schutter klemt beide handen om het automatische vuurwapen en strekt z'n armen in de richting van shishalounge Pool 8 & Lounge Villa 040 in Eindhoven. De beelden van een bewakingscamera aan de Bleekweg die dinsdagavond in Opsporing Verzocht werden uitgezonden, tonen aan wat er vervolgens die nacht van 2 januari 2019 gebeurt: helemaal niets. PHP wordt het meest gebruikt om voor websites dynamische pagina's te creëren. De code wordt uitgevoerd op een server, het resultaat wordt teruggestuurd naar de gebruiker. De mogelijkheden met PHP zijn ongekend, vele grote websites zijn gebouwd in PHP, een aantal voorbeelden hiervan zijn: Facebook, Wikipedia, Flickr en Photobucke...

INFORMATIE

AUTEUR
Blume Richard
DIMENSIE
9,86 MB
BESTANDSNAAM
Php Dynamische Websites 4 2E Ed.pdf

OMSCHRIJVING

PHP is een uitbreiding voor webservers, die het mogelijk maakt om snel en met relatief weinig inzet dynamische websites voor internet te maken. De grote kracht van dit programma ligt in de brede ondersteuning van een groot aantal databases. Dit maakt PHP onder andere geschikt voor professionele e-commerceoplossingen. Met PHP krijgen webprofessionals een in HTML verankerde scripttaal, die van een aantal serverpagina's is voorzien. Het boekDit boek toont, op een praktische manier, hoe PHP3 en PHP4 gebruikt kunnen worden als scriptprocessor en module. Het zwaartepunt ligt daarbij op de combinatie van een Linux-systeem met Apache-webservers, MySQL-database en PHP, samengevat: LAMP.In dit boek worden onder andere behandeld: installatie en configuratie; LAMP(S)- en Wamp-systemen; taalbeschrijving en functiereferentie; formulieren, beeld- en file-manipulatie met PHP; PHP en JavaScript; het maken van een database; PHP-functies en module en een verklarende woordenlijst. Op de cd-rom staan PHP4, MySQL en Apache voor UNIX- en Windows-platformen. Daarnaast vind je voorbeelden en aanvullende documentatie. De auteursEgon Schmid, Christian Cartus en Richard Blume kennen de platformonafhankelijkheid van PHP op het gebied van bedrijfssystemen, databases en webservers een grote rol toe.

Wil je het boek lezen?Php Dynamische Websites 4 2E Ed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Blume Richard. Lezen Php Dynamische Websites 4 2E Ed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN