Het America'S Cup Album

Het America'S Cup Album - Gary Jobson | Fthsonline.com

...schot gelost voor Team Dutch Sail. Het Nederlandse team DutchSail heeft zich officieel teruggetrokken uit de 36e America's Cup ... Sufjan Stevens kondigt eerste solo-album sinds 2015 aan ... ... . Het team dat onder leiding van Simeon Tienpont (37) zou varen, wilde in 2021 een gooi doen naar de Auld Mug. Tienpont zegt het volgende over de terugtrekking: "We waren gewoon niet in staat om genoeg geld op te halen. Het verkrijgen van een hoofdsponsor was het grootste probleem." Het is voor het eerst in de zeilgeschiedenis dat een Nederlandse watersportvereniging deze uitdaging voor de YAC aangaat. D ... bol.com | Het America'S Cup Album, Gary Jobson ... ... ." Het is voor het eerst in de zeilgeschiedenis dat een Nederlandse watersportvereniging deze uitdaging voor de YAC aangaat. De Youth America's Cup (YAC) is een initiatief van de America's Cup het oudste internationale iconische sportevenement ter wereld, dat sinds 1851 wordt verzeild. Het Platform voor Professioneel Zeilen. De stichting DutchSail maakt de verbinding tussen professioneel zeilen, duurzaamheid, jeugdopleiding, innovatie en overheid. DutchSail wil deelname aan (zee)zeilcampagnes zoals bijvoorbeeld The Ocean Race, de Youth Americas Cup, Vendée Globe stimuleren en faci De Koninklijke Watersport-Vereeniging 'Loosdrecht' (KWVL) kondigt met trots aan dat zij de uitdaging aan gaat voor de Youth America's Cup 2021 (YAC). Voor het eerst in de Nederlandse zeilgeschiedenis gaat een Nederlandse watersportvereniging deze uitdaging voor de YAC aan. De zeilwedstrijd America's Cup 2007 werd gehouden tussen de houder van de America's Cup, het Zwitserse Alinghi, en een uitdagende boot die als winnaar uit de selectiewedstrijden (de Louis Vuitton Cup) kwam.Elf boten uit negen landen schreven als uitdager in, waaronder voor het...

INFORMATIE

AUTEUR
Gary Jobson
DIMENSIE
7,52 MB
BESTANDSNAAM
Het America'S Cup Album.pdf

OMSCHRIJVING

In het begin van de twintigste eeuw waren de zeilwedstrijden om de America's Cup voorpagina nieuws en trokken de wedstrijden vele duizenden toeschouwers. De overrompelende schoonheid van de immense ranke zeiljachten en natuurlijk ook de passie van de vaak excentrieke en puissant rijke jachteigenaren waren zowel fotogeniek als stof voor de journalisten. Edwin Levick fotografeerde de wereld van de America's Cup dertig jaar lang in al haar facetten. Het is nog niet zo lang geleden dat zijn omvangrijke fotocollectie werd teruggevonden. Het America's Cup album is een prachtige fotoboek met unieke beelden en inside stories van de Grote Zeildagen van weleer.

Wil je het boek lezen?Het America'S Cup Album in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gary Jobson. Lezen Het America'S Cup Album Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN