Geschiedenis van het strafrecht in Europa

Geschiedenis van het strafrecht in Europa - R. Martinage | Fthsonline.com

...n het algemeen, is en blijft een onmisbare ... Strafrecht in de Middeleeuwen | Kunst en Cultuur: Geschiedenis ... ... Strafrecht en procesrecht, strafrecht, Recht, Overheidsadministratie, Geschiedenis, Europees recht, West-Europa, Recht algemeen, Mens en Maatschappij, Rechtsontwikkeling, recht ; geschiedenis, Strafrecht Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Ars Aequi Libri, Nijmegen Verschenen 2002 ISBN 9069164558 Kenmerken 110 pagina's, 24 cm Aantekening ... Geschiedenis van het strafrecht in Europa Strafrechtsgeschiedenis, zoals rechtsgeschiedenis in het algemeen, is en blijft een onmisbare hulpwetenschap voor de jurist om de aan het vak eigen denkbeelden en -patronen te relativeren. 'Geschiedenis van het strafrecht in Euro ... Geschiedenis van het strafrecht in Europa ... . 'Geschiedenis van het strafrecht in Europa' door R. Martinage - Onze prijs: €21,50 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Koop Geschiedenis van het strafrecht in europa van Martinage, R. met ISBN 9789069164557. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Geschiedenis van het strafrecht in Europa | ISBN 9789069164557 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Geschiedenis van het strafrecht in Europa. Formaat: P...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Martinage
DIMENSIE
3,21 MB
BESTANDSNAAM
Geschiedenis van het strafrecht in Europa.pdf

OMSCHRIJVING

Strafrechtsgeschiedenis, zoals rechtsgeschiedenis in het algemeen, is en blijft een onmisbare hulpwetenschap voor de jurist om de aan het vak eigen denkbeelden en -patronen te relativeren. Principes, concepten en denkvormen die evident en tijdloos schijnen, blijken in een rechtsvergelijkend en rechtshistorisch perspectief veel minder fundamenteel dan de jurist dikwijls meent. Bovendien kan de rechtsgeschiedenis in een vergelijkend perspectief ertoe bijdragen de sterke en zwakke aspecten, de conservatieve en vooruitstrevende trekken van het eigen rechtssysteem, juister en naar waarde in te schatten.Dit boekje werd vertaald om Nederlandse studenten de kans te geven een eerste kijk te nemen in het gemeenschappelijk historisch erfgoed van het strafrecht in Europa. Deze uitgave is te gebruiken als een aanvulling op het vak strafrechtsgeschiedenis, maar kan eveneens nuttig zijn als een algemene achtergrond voor alwie in de hedendaagse Europese strafrechtsvergelijking geïnteresseerd is.

Wil je het boek lezen?Geschiedenis van het strafrecht in Europa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Martinage. Lezen Geschiedenis van het strafrecht in Europa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN