Werk, seks, geld

Werk, seks, geld - Chogyam Trungpa | Fthsonline.com

... krijgt een envelopje met geld en klaar. Maar ik heb klanten die me een hele week boeken ... Werk, seks, geld ISBN: 9789076681153 - EMDR-shop ... . Dan ben ik 5 dagen dag en nacht bij ze. Dat is heel bijzonder. Maar ook zwaar: daarna moet ik echt even afkicken.' Werken in de sex industrie leuk verdien je weer ja. ... Je krijgt van ons een map mee daar zitten uren briefjes die je elke week inlevert en dan krijg je week er op geld.Maar in overleg kan veel veranderen ook zit er in die map een kopie van je contract die je nodig bent bij de werkgever voor zijn boekhouding. Je moet beginnen met wat je bent en waar je nu bent, adviseert de Tibetaanse meditatie ... bol.com | Werk, sex, geld, Chogyam Trungpa | 9789076681054 ... ... . Je moet beginnen met wat je bent en waar je nu bent, adviseert de Tibetaanse meditatiemeester Chögyam Trungpa Rinpoche aan mensen die spiritualiteit in hun leven willen introduceren. Vaak denken mensen dat spiritualiteit iets is dat buiten het gewo Werken voor je geld, is spiritualiteit. De mystieke ervaring ligt in onze leefsituatie. Seks is de essentie van menselijke communicatie, omdat liefde en passie de enige emotie is die aan het ego kan ontsnappen. Chögyam Trungpa (1940 1987) was een van de grote boeddhistische leraren die Tibet ontvluchtten. Verdien ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Chogyam Trungpa
DIMENSIE
8,75 MB
BESTANDSNAAM
Werk, seks, geld.pdf

OMSCHRIJVING

Je moet beginnen met wat je bent en waar je nu bent, adviseert de Tibetaanse meditatiemeester Chögyam Trungpa Rinpoche aan mensen die spiritualiteit in hun leven willen introduceren.Vaak denken mensen dat spiritualiteit iets is dat buiten het gewone leven staat. Maar volgens Trungpa is de spirituele reis naar ontwaken geen romantische onderneming, maar juist verbonden met ons gewone, weerbarstige, leven van alledag.De wereld en ook de maatschappij zijn heilig omdat de meest verheven en diepzinnige zaken zich in het gezin of binnen de muren van een kantoorgebouw plaats vinden.Werken voor je geld, is spiritualiteit. De mystieke ervaring ligt in onze leefsituatie. Seks is de essentie van menselijke communicatie, omdat liefde en passie de enige emotie is die aan het ego kan ontsnappen.Chögyam Trungpa (19401987) was een van de grote boeddhistische leraren die Tibet ontvluchtten. Hij was ook een kalligraaf, ikebana-meester, dichter, ontwerper, stichtte de Naropa Universiteit in Boulder en lokale meditatiecentra over de hele wereld, die nu bijeengebracht zijn in de Shambhala-organisatie.Hij is de auteur van talloze boeken, waaronder Shambhala, de weg van de krijger, Spiritueel materialisme doorsnijden en Glimlach naar angst.

Wil je het boek lezen?Werk, seks, geld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chogyam Trungpa. Lezen Werk, seks, geld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN