Ondeugend ouder worden

Ondeugend ouder worden - Zaki | Fthsonline.com

...ell, de 70-plushumoriste uit de Verenigde Staten, zegt het heel treffend: 'We vragen de mensen die met ons begaan zijn om begrip ... De 9 geheimen van vrouwen die gracieus oud worden ... . Hij heeft al enkele boeken geschreven ook en zijn nieuwste gaat over ondeugend ouder worden. Ik moet toegeven dat ik het nog niet gelezen heb maar wel al verschillende artikels erover in kranten en tijdschriften. Genoeg om te intrigeren. Genoeg om te weten dat ik op het einde van het boek jaloers zal zijn op zijn kijk op het ouder worden. In 'OndeugendER ouder worden' behandelt de intussen zeventigjarige Zaki in zijn typische enthousiaste, humoristische en ook ee ... bol.com | Ondeugend ouder worden, Zaki | 9789022330753 ... ... . In 'OndeugendER ouder worden' behandelt de intussen zeventigjarige Zaki in zijn typische enthousiaste, humoristische en ook een tikkeltje filosofische stijl met branie en bravoure de volgende onderwerpen: ongeremde seks bij de zilveren generatie, sport, drugsgebruik, onbekommerd daten en creatief cremeren, smakelijk eten, holebi-senioren, leefbare dementie et cetera. 9789460415272 946041527X Ondeugender ouder worden Hij had een mail gekregen: 'Uw boek maakte mij bijna blij dat ik vijfenzestig jaar geworden ben, maar het mag toch allemaal een beetje stouter.' En du Radiomaker en dj Zaki heeft een boek uit over de geneugten van de derde leeftijd: 'Ondeugend ouder worden'. Geen ongevraagde adviezen over rollators en testosterongel, maar humoristische ... Ouder worden is een bevrijding. Je ontwikkelt de kunst om het aardse bestaan blijmoedig en soms zelfs euforisch te beleven, en komt in een levensfase terecht waarin plaats is voor een goed boek, poëzie en intense, rijke ervaringen. Elke rimpel heeft een verhaal, en je kunt eindelijk naar de dingen kijken met een knipoog. 30-sep-2014 - Lees meer. Ondeugend ouder worden - Zaki. Cover Boek Geluk Mantel Psychologie Ondeugend Ouder Worden . 27/03/18. Zaki over ondeugend ouder worden. Dendermonde Cultuurcentrum Belgica organiseert in het kader van haar lezingenreeks op vrijdag 30 maart een voordracht met Zaki. Deze dichter had de gave om een dergelijke levensvisie te combineren met prettige nuchterheid. In dit gedicht zijn de kleine dingen die het leven mooi maken en zaken waar we dankbaar voor zijn als we ouder worden in dialoog met lijf en leden. Ach je, we worden er nu eenmaal niet jonger op, maar weet: we zijn nog heel erg goed, zo op het oog! In 'OndeugendER ouder worden' behandelt de intussen zeventigjarige Zaki in zijn typische enthousiaste, humoristische en ook een tikkeltje filosofische stijl met branie en bravoure de volgende onderwerpen: ongeremde seks bij de zilveren generatie, sport, drugsgebruik, onbekommerd daten en creatief cremeren, smakelijk eten, holebi-senioren, leefbare dementie et cetera. Ondeugend ouder ...

INFORMATIE

AUTEUR
Zaki
DIMENSIE
10,44 MB
BESTANDSNAAM
Ondeugend ouder worden.pdf

OMSCHRIJVING

Ouder worden is een bevrijding. Je ontwikkelt de kunst om het aardse bestaan blijmoedig en soms zelfs euforisch te beleven, en komt in een levensfase terecht waarin plaats is voor een goed boek, poëzie en intense, rijke ervaringen. Elke rimpel heeft een verhaal, en je kunt eindelijk naar de dingen kijken met een knipoog. Dat is de beleving van Zaki, zelf bijna zeventig.Senioren worden meestal – onder andere door de media – als minderwaardig afgeschreven. Want jonger is zogezegd beter. Een karikatuur, natuurlijk. Eeuwenlang stond een hoge leeftijd voor verwezenlijkingen, ervaring en wijsheid die respect verdienden.Zaki heeft het over de wondermooie levensherfst, waarin we meer presteren en beter tegen stress bestand zijn. We hebben meer geduld en genieten van de intense relaties met onze partners en kleinkinderen. We kunnen de deugniet in onszelf weer aan het woord laten. En problemen bestaan niet langer, of zijn in elk geval niet meer van belang. Eindelijk hebben we tijd voor kwaliteit. Het is een hoopgevend idee voor jongere mensen: oud zijn is iets prettigs om naar uit te kijken.

Wil je het boek lezen?Ondeugend ouder worden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Zaki. Lezen Ondeugend ouder worden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN