Te dom voor de duivel

Te dom voor de duivel - Nikkie van Lierop | Fthsonline.com

...en. De Duivel vergeet geen stoot tegen zijn bokkepoot ... Te stom om voor de duivel te dansen - definitie - Encyclo ... . Als de Duivel oud is wordt hij eremijt. De Duivel is oud. Een Duivel op de plaat een engel op de straat. Hij is de Duivel te plat af. De Duivel schijt altijd op de grootste hoop. Zij is de Duivel te slim af. De Duivel heeft het vragen uitgevonden. De Duivel is zo zwart niet als men hem schildert. Te dom voor de duivel is het verhaal van een vrouw op zoek naar geluk, om slechts het tegendeel te vinden. Bijpassende boeken en informatie. Nieuwe Nederlands ... Te dom voor de duivel van Nikkie Van Lierop | Boek en ... ... . Bijpassende boeken en informatie. Nieuwe Nederlandse romans 2020; Nikkie van Lierop Uitgeverij Lebowski Vlaamse roman Vlaamse schrijfster Berichtnavigatie. We hebben geen vertalingen voor Te dom om voor de duivel te dansen in Nederlands > Engels probeer het met Google Tips bij de vertalingen: Het woordenboek vertaalt geen zinnen, maar geeft wel voorbeelden van zinnen waarin het door u gevraagde woord voorkomt. Vertaal enkelvoud, geen meervoud of verkleinwoorden. (Dus `huis` in plaats van `huisje` of `huizen`) Te dom om voor de duivel te dansen Spreekwoorden: (1914) Te dom (of te stom) om voor den duivel te dansen d.w.z. zeer dom zijn; vgl. Harreb. I, 142: Hij is te dom om voor den duivel te dansen; in Kmz. 335; 356 en Nest. 24: Te stom om voor den duivel te dansen; Het Vol...

INFORMATIE

AUTEUR
Nikkie van Lierop
DIMENSIE
3,32 MB
BESTANDSNAAM
Te dom voor de duivel.pdf

OMSCHRIJVING

Ik ben een smartlap. Luister naar mijn lied.Anna is niet onder het meest gunstige gesternte geboren, maar ze heeft een gouden stem. Als ze wordt aangenomen in het orkest van de vermaarde Slavko, lijkt haar leven echt te beginnen. Ze maken furore in de cabarets van Berlijn, maar Slavko is niet te vertrouwen. Na een zoveelste ruzie keert een zwangere Anna terug naar haar geboortegrond, om na de bevalling weer opnieuw te beginnen. Haar pogingen leiden haar langs smoezelige theaters, duistere cafés en uiteindelijk de rosse buurten van menig stad. Te dom voor de duivel is het verhaal van een vrouw op zoek naar geluk, om slechts het tegendeel te vinden.

Wil je het boek lezen?Te dom voor de duivel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nikkie van Lierop. Lezen Te dom voor de duivel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN