De gedachtelezer

De gedachtelezer - Iain Levison | Fthsonline.com

...ple cooker, electromagnetische wapens, laser wapens ... bol.com | De gedachtelezer (ebook), Iain Levison ... ... . Ook geavanceerde afluisterapparatuur en mind reading apparatuur valt hieronder. In De gedachtelezer maakt Iain Levison de afluisterpraktijken van overheidsdiensten puur persoonlijk: politieagent Snowe is zonder het zich te herinneren onderdeel van een overheidsprogramma dat bij een handvol Amerikanen latente telepathie implanteerde, een eigenschap die op een onvoorspelbaar moment geactiveerd raakt. De gedachtelezer. Iain Levison. Uitg. De Geus, Am ... De gedachtelezer - NRC Webwinkel ... . De gedachtelezer. Iain Levison. Uitg. De Geus, Amsterdam 2016. 214 blz. € 19,99. Een politieagent in een kleine stad in Amerika merkt op een dag op, dat hij gedachten kan 'lezen'. Lees „De gedachtelezer" door Iain Levison verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Er zijn mensen die gedachten kunnen lezen. FBI-agente Terry zet die gedachtelezers in tijdens geheime missies. Wanneer z... De geheimen van de gedachtelezer van #Obama: een interview met Jon Favreau 'Weet iemand of Uber ook een verhuisservice heeft?', vroeg Jon Favreau onlangs aan zijn volgers op Twitter. Na jarenlang in Washington te hebben gewoond, ruilde Favreau de politieke hoofdstad in voor Los Angeles. De gedachtelezer. Er zijn mensen die gedachten kunnen lezen. FBI-agente Terry zet die gedachtelezers in tijdens geheime missies. Wanneer ze een ter dood veroordeelde crimineel uit de gevangenis haalt voor zo'n missie, ontsnapt hij. Terry laat een andere gedachtelezer, een jonge politieagente, hem opsporen. Maar wanneer de twee gedachtelezers oog in oog komen te staan, gebeurt er iets dat ... Bestel De gedachtelezer van Iain Levison. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De gedachtelezer | ISBN 9789044538007 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Gedachten lezen als magische truc. Mensen bezoeken paranormaal begaafden, handlezers en mystici omdat ze aangetrokken worden door het idee dat het mogelijk is om iemands gedachten te lezen. Je kunt hier munt uit sla...

INFORMATIE

AUTEUR
Iain Levison
DIMENSIE
8,14 MB
BESTANDSNAAM
De gedachtelezer.pdf

OMSCHRIJVING

Er zijn mensen die gedachten kunnen lezen. FBI-agente Terry zet die gedachtelezers in tijdens geheime missies. Wanneer ze een ter dood veroordeelde crimineel voor zo'n missie uit de gevangenis haalt, ontsnapt hij. Terry laat een andere gedachtelezer, een jonge politieagent, hem opsporen. Maar wanneer de twee gedachtelezers oog in oog komen te staan, gebeurt er iets wat niemand had kunnen verwachten. En dan blijkt dat Terry niet helemaal open kaart heeft gespeeld.

Wil je het boek lezen?De gedachtelezer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iain Levison. Lezen De gedachtelezer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN