Doelgericht veranderen (luisterboek)

Doelgericht veranderen (luisterboek) - S. ten Have | Fthsonline.com

...an... Met de methode Doelgericht.info worden mbo-studenten getraind om aan de slag te gaan als medewerker marketing & communicatie of medewerker evenementenorganisatie (niveau 4) ... Doelgericht van Louise Boije Af Gennäs | Boek en recensies ... ... . Alle onderwerpen die binnen het kwalificatiedossier worden behandeld, zoals marktvormen, concurrenten, marktontwikkeling, business- en dienstenmarketing, komen aan bod. Boek Blauw vuur: als een blauwe vlam / vals licht Nora Roberts pdf 5. Doelgericht veranderen - Prof. dr. Steven ten Have 6. Creëren van draagvlak voor veranderen - Prof. dr. Deanne den Hartog 7. Uitwerken van een inspirerende visie - Dr. Filip V ... Doelgericht werken en doelgerichtheid ontwikkelen ... . Doelgericht veranderen - Prof. dr. Steven ten Have 6. Creëren van draagvlak voor veranderen - Prof. dr. Deanne den Hartog 7. Uitwerken van een inspirerende visie - Dr. Filip Vandendriessche Deel 3: Ontwerpen van organisaties 8. Ontwerpen van organisaties - Prof. dr. Joan van Aken 9. Vormgeven aan de interne organisatie - Prof. dr. Pièrre ... 1) Efficient 2) Gericht 3) Niet doelloos (2) doelgericht bijv.naamw.Uitspraak: [ˈdulxərɪxt] met een duidelijk doel (1) Voorbeelden... Doelgericht werken vraagt dus focus op doelen en resultaat. Niet afgeleid door zijpaden. Doelgericht werken vraagt dus keuzes en prioriteren. Niet afgeleid worden betekent: u niet laten leiden door zaken die niets of te weinig van doen hebben met het gewenste eindresultaat of de gewenste doelstellingen. Door regelmatig Fuck it te roepen kun je je leven ingrijpend veranderen. Je hoeft niet te mediteren, veel te bidden of doelgericht te werken aan je geluk. Want Fuck it werkt als een krachtige mantra en heeft een onontkoombaar effect. Fuck it roepen is volgens auteur John Parkin de ultieme aansporing om je eigen weg te volgen. Doelgericht de bedrijfscultuur veranderen. Kwaliteitsmanagement. Cultuurverandering is een van de lastigste opgaven van hedendaagse organisaties. ... In d...

INFORMATIE

AUTEUR
S. ten Have
DIMENSIE
9,10 MB
BESTANDSNAAM
Doelgericht veranderen (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Hedendaagse managers zijn niet aangesteld om zich te wentelen in verhalen over dynamiek, toeval, onvoorspelbaarheid, grilligheid of complexiteit, hoewel ze er evenmin aan kunnen voorbijgaan. Managers zijn er om doelgericht, doelbewust en doelmatig te werken aan hun opdracht en wel om via de missie van de organisatie een adequate strategie te ontwikkelen en uit te voeren. Dat is een rationeel proces. Vanuit deze invalshoek gaat Steven ten Have in op de wijze waarop managers een nieuwe strategie kunnen realiseren en noodzakelijke aanpassingen van de organisatie kunnen doorvoeren.. Prof. dr. Steven ten Have is organisatieadviseur en partner van Ten HaveCompany en hoogleraar StrategieVerandering aan de Vrije Universiteit Amsterdam en verbonden aan de post-doctorale opleidingen Verandermanagement en Management Consultancy. Hij schreef onder meer met Wouter ten Have "Het boek verandering" (2003) en met Wouter ten Have en B. Janssen "Het interventieboek" (najaar 2008).. Speelduur ± 70 minuten . De afleveringen van "De Verandermanagementbox" worden ingesproken door de professionele voice-overs Ben Maasdam en Marjon Keller.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Doelgericht veranderen (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. ten Have. Lezen Doelgericht veranderen (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN