Mogen wij u even aanspreken?

Mogen wij u even aanspreken? - Joost Sillen | Fthsonline.com

...specten van aansprakelijkheid. Mogen wij u even aanspreken? is een project van Law Extra, het excellentieprogramma van de rechtenfaculteit van de Radboud Universiteit Nijmegen ... Mogen wij u even aanspreken?: acht aspecten van ... ... . Zestien rechtenstudenten doen erin verslag van hun onderzoek naar enkele aspecten van aansprakelijkheid. Mogen wij u even aanspreken? is een project van Law Extra, het excellentieprogramma van de rechtenfaculteit van de Radboud Universiteit Nijmegen. Zestien rechtenstudenten doen erin verslag van hun onderzoek naar enkele aspecten van aansprakelijkheid. Mogen wij u even aanspreken? is een project van Law Extra, het excel ... Mogen wij u even aanspreken? Acht aspecten van ... ... . Zestien rechtenstudenten doen erin verslag van hun onderzoek naar enkele aspecten van aansprakelijkheid. Mogen wij u even aanspreken? is een project van Law Extra, het excellentieprogramma van de rechtenfaculteit van de Radboud Universiteit Nijmegen. Zestien rechtenstudenten doen erin verslag van hun onderzoek naar enkele aspecten van aansprakelijkheid. Mogen wij u even aanspreken? is een project van Law Extra, het excellentieprogramma van de rechtenfaculteit van de Radboud Universiteit Nijmegen. Zestien ...

INFORMATIE

AUTEUR
Joost Sillen
DIMENSIE
7,3 MB
BESTANDSNAAM
Mogen wij u even aanspreken?.pdf

OMSCHRIJVING

Mogen wij u even aanspreken? is een project van Law Extra, het excellentieprogramma van de rechtenfaculteit van de Radboud Universiteit Nijmegen. Zestien rechtenstudenten doen erin verslag van hun onderzoek naar enkele aspecten van aansprakelijkheid. Zij bestuderen dat thema vanuit het overheidsaansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, financieel recht en vanuit een grondrechtelijk perspectief. Alle artikelen sluiten aan bij actuele thema’s, zoals de privacy op het werk, bankentoezicht en renteswaps.

Wil je het boek lezen?Mogen wij u even aanspreken? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joost Sillen. Lezen Mogen wij u even aanspreken? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN