PUBERS

PUBERS - Elisabeth Tettero | Fthsonline.com

...achter de computer, de Xbox en ... Met pubers is het zo makkelijk om continu kritiek te hebben ... Puberteit - Wikipedia ... . Die rugzak middenin de hal, alle middagsnacktroep op het aanrecht, huiswerk dat weer niet is gemaakt. Ze zijn toch geen kleine kinderen meer? Niet doen. Vraag eerst eens hoe hun dag was, geef een lekkere knuffel en - nogmaals - luister naar ze. "Pubers worden slecht begrepen. Het valt niet mee om puber te zijn en weinig mensen nemen het voor pubers op. Pubers hebben geen advocaten. Veel volwassenen zijn namelijk vergeten hoe ingrijpend de pube ... Puber - 6 definities - Encyclo ... . Pubers hebben geen advocaten. Veel volwassenen zijn namelijk vergeten hoe ingrijpend de puberteit is geweest.De puberteit staat dan ook bekend als een moeilijke leeftijdsfase. Pubers zijn geen kinderen meer die je een leuk verhaal vertelt om de waarheid iets minder hard te laten zijn. Die tijd is wel geweest. Vertel dan ook gewoon hoe het werkelijk in elkaar steekt. Ze prikken door jouw goedbedoelde 'mooie' verhalen moeiteloos heen....

INFORMATIE

AUTEUR
Elisabeth Tettero
DIMENSIE
9,71 MB
BESTANDSNAAM
PUBERS.pdf

OMSCHRIJVING

In de puberteit veranderen kinderen. Ze worden kritisch en onvoorspelbaar, willen op eigen benen staan, besteden uren aan hun uiterlijk of trekken zich zwijgzaam terug op hun kamer. Er verandert veel in hun leven en de puber probeert er zijn weg in te vinden. Dat is niet altijd gemakkelijk.Voor ouders is deze periode evenmin gemakkelijk. Ze herkennen hun kind niet meer, begrijpen niet wat er in hun puber omgaat, er ontstaan conflicten die hoog kunnen oplopen. De relatie komt onder druk te staan en ouders verwijten dat hun puber, zich niet realiserend dat ook zij aan het probleem bijdragen.Dit boek besteedt aandacht aan de puber en de ouder in deze moeilijke periode en aan de problemen die zich voordoen. Deze vinden vaak hun oorzaak in een onduidelijke communicatie. Aan de hand van veel voorbeelden wordt duidelijk gemaakt wat er misgaat (in de gesprekken) tussen ouder en kind en hoe daarin verbetering kan worden gebracht.

Wil je het boek lezen?PUBERS in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elisabeth Tettero. Lezen PUBERS Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN