Strategisch management in het MKB

Strategisch management in het MKB - H.J. Dekker | Fthsonline.com

...van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over MKB, management, Strategisch, Dekker, Onderneming, Ondernemer, Management & Huls ... Strategisch management in het MKB | BoekenPlatform.nl ... . 'Strategisch management in het MKB' door Hans Dekker, H.P.M. Huls, Dick Scherjon - Onze prijs: €84,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Koop Strategisch management in het MKB van H.J. Dekker met ISBN 9789001841768. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Hoofdstuk 1 MKB - Samenvatting Strategisch Management in het MKB. 0 Pagina's: 3 Jaar: 18/19. 3. 18/19 0. Samenvatting pkb - ... bol.com | Strategisch management Van MKB tot grootbedrijf ... ... . Studystore.nl Hoofdstuk 1 MKB - Samenvatting Strategisch Management in het MKB. 0 Pagina's: 3 Jaar: 18/19. 3. 18/19 0. Samenvatting pkb - vak van Proces en kwaliteitsbeheersing saxion bedrijfskunde eerste jaar . 0 Pagina's: 20 Jaar: 18/19. 20. 18/19 0. Adviesering voor mkb - begrippen die je moet voor de toets weten. strategisch management in het mkb hoofdstuk over ondernemers (van dale) ondernemer persoon die in een tak van handel of bedrijf, zelfstandig, voor eigen Strategisch management in het MKB 9789020733242. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met 35.000 Boeken. Boek niet goed, stuur het terug. 'Strategisch Management voor ondernemers in het MKB/familiebedrijf' daagt de ondernemer van een klein bedrijf uit om na te denken over zichzelf en over zijn bedrijf. Tijd om zich verdiepen in theorieën over strategie ontbreekt hem vaak. Omdat in deze tijd veel jonge ondernemers het familiebedrijf van hun ouders overnemen, is er in het boek speciale aandacht voor bedrijfsopvolging en voor ... Een totale samenvatting voor het tentamen Strategisch management. Hierbij worden de hoofdstukken 1 t/m 4 + 8 + 9 in zijn geheel behandeld en de paragrafen 5.6.7+5.6.8 / 6...

INFORMATIE

AUTEUR
H.J. Dekker
DIMENSIE
11,95 MB
BESTANDSNAAM
Strategisch management in het MKB.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft je inzicht in de adviespraktijk van een accountant of adviseur voor het mkb en helpt je je kennis op het gebied van strategisch management up-to-date te brengen. Inclusief toegang tot extra online oefenmateriaal.Waarom kiezen voor Strategisch management?• het enige Nederlandstalige studieboek over dit onderwerp;• goede voorbereiding op de beroepspraktijk;• ondersteunende website met extra oefenmateriaal.Dit boek vormt samen met Management control en accounting en Financiering de serie Financieel Economische Adviespraktijk, een compleet naslagwerk voor met name de hoofdfase van de opleidingen Bedrijfseconomie en Accountancy. Alle boeken hebben dezelfde opbouw, waarbij aandacht is voor theorie én praktijk. Dankzij de opgaven met uitwerkingen zijn de boeken ook geschikt voor zelfstudie. Je moet hiervoor wel over een brede bedrijfseconomische kennis beschikken.In Strategisch management ligt de nadruk op de adviespraktijk van accountants. Uitgangspunt is steeds dat de accountant als externe adviseur de ondernemer ondersteunt. Hij zal zich hiervoor blijvend moeten bijscholen. De onderwerpen die in dit boek worden behandeld, sluiten dan ook aan bij het examenprogramma van de beroepsorganisatie NBA. Deze zevende editie van Strategisch management staat uitgebreider stil bij de thema's fusie en overname in het mkb. De onderwerpen 'juridische vormen' en 'balans en resultatenrekening' zijn minder ver uitgewerkt.

Wil je het boek lezen?Strategisch management in het MKB in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.J. Dekker. Lezen Strategisch management in het MKB Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN