Koken met Belgisch bier

Koken met Belgisch bier - Eddy Keymolen | Fthsonline.com

...ft vooral de bedoeling de lezer(es) te tonen dat biergerechten zich niet hoeven te beperken tot ... Belgisch bier recepten - 1.497 belgisch bier gerechten ... ... ... Koken met Belgisch bier. Een kookboek van Eddy Keymolen. Op het eerste gezicht wordt er een vrij uitgebreid, maar eigenlijk heel summier, overzicht gegeven van de Belgische biersoorten. Het is de bedoeling om de dames en heren amateurkoks een idee te geven met welke grondstoffen ze werken. Informatie over het koken met bier. E-mailadres; 1. Bier is heerlijk, maar te veel bier is nooit goed. De beste resultaten krijgt ... Koken met bier: recepten en tips | Lekker van bij ons ... . E-mailadres; 1. Bier is heerlijk, maar te veel bier is nooit goed. De beste resultaten krijgt u door een evenwichtige dosering van het bier in de gerechten. D.w.z. stapsgewijs hiet bier toevoegen, zodat het bier niet de ruggegraat van het gerecht vormt, doch een subtiel accent geeft. Recepten van gerechten waarvan speciaalbier een van de ingredienten is. U vindt er hoofd, voor en nagerechten. Bier is heerlijk bij gerechten, maar zeker ook in gerechten. Met meer dan 1.500 verschillende Belgische bieren zijn de combinaties eindeloos. Koken met bier hoeft helemaal niet ingew...

INFORMATIE

AUTEUR
Eddy Keymolen
DIMENSIE
4,93 MB
BESTANDSNAAM
Koken met Belgisch bier.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek heeft vooral de bedoeling de lezer(es) te tonen dat biergerechten zich niet hoeven te beperken tot stoofvlees of konijn, hoewel ook die twee klassiekers van de vaderlandse keuken aan bod komen, net als beignetbeslag.Bij wijze van inleiding wordt een op het eerste gezicht vrij uitgebreid, maar eigenlijk heel summier overzicht gegeven van de Belgische biersoorten. Er komen geregeld andere boeken op de markt die een encyclopedisch overzicht bieden, en het is enkel mijn bedoeling de dames en heren amateurkoks een idee te geven met welke grondstoffen ze werken. Misschien moet je ook een buitenlander zijn om te merken dat hier te lande het aanbod gewoonlijk al aan het raam geafficheerd wordt, dat je in de stomste boerencafé al een absoluut minimum van tien à vijftien biersoorten voorgeschoteld krijgt, dat alle biersoorten in hun eigen glas geschonken worden, en dat veel cafébazen eerst een opleiding volgen om het bier op de juiste manier te behandelen...Eet en drink smakelijk!

Wil je het boek lezen?Koken met Belgisch bier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eddy Keymolen. Lezen Koken met Belgisch bier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN