INTERNETGIDS HARD- EN SOFTWARE

INTERNETGIDS HARD- EN SOFTWARE - Boertjens Koos | Fthsonline.com

...sbranche, nieuwe programmatuur, de ontwikkelingen op het gebied van hard- en software, het maken van uw eigen Web-site en het millenniumprobleem ... CareerValue B.V. zoekt een C++ developer hard en software ... ... . De cd-rom bevat de Internet-directory Hard- en software met meer dan 35OO Internet ... De meegeleverde software op de cd-rom kunt u gratis gebruiken. Verder vindt u een offline-versie van de Web-site Internetgidsen. In de serie Internetgidsen vindt u de volgende onderwerpen: Beleggen, Stamboomonderzoek, Reizen, Gezondheid, Vrije tijd, Sport, Hard- en software. Internetgids Hard- en software. Digitaal boekhuis, 1999 - 246 pages. 0 Reviews . Preview this book ... Internetgids Voor Nitwits En Whizzkids ... bol.com | INTERNETGIDS HARD- EN SOFTWARE, Boertjens Koos ... ... . Internetgids Hard- en software. Digitaal boekhuis, 1999 - 246 pages. 0 Reviews . Preview this book ... Internetgids Voor Nitwits En Whizzkids (Onbekende bindwijze). Dit Trouw Dossier biedt geen verwarrende inkijkjes in complexe software en ook de hunburg... De oorspronkelijke vraag was trouwens het verschil tussen hardware en software, niet of de ene soort data wel software genoemd wordt en de andere soort niet. cabbit. 24 juni 2012 21:25; Uit het woordenboek: Software 1. The programs used to direct the operation of a computer, as well as documentation giving in...

INFORMATIE

AUTEUR
Boertjens Koos
DIMENSIE
7,38 MB
BESTANDSNAAM
INTERNETGIDS HARD- EN SOFTWARE.pdf

OMSCHRIJVING

INTERNETGIDS HARD- EN SOFTWARE 1e druk is een boek van Boertjens Koos uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789039509937 Computergebruikers worden elke dag geconfronteerd met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hard- en software. Met behulp van deze Internetgids en de links naar het Internet op de cd-rom bij dit boek blijft u op de hoogte. De Internetgids Hard- en software bevat uitgebreide informatie over de ontwikkelingen binnen de automatiseringsbranche, nieuwe programmatuur, de ontwikkelingen op het gebied van hard- en software, het maken van uw eigen Web-site en het millenniumprobleem. De cd-rom bevat de Internet-directory Hard- en software met meer dan 35OO Internet-adressen. De Web-sites die achter deze adressen schuilgaan hebben stuk voor stuk te maken met hard- en software; ze zijn keurig gerubriceerd en direct te gebruiken vanaf de cd-rom of in de map Favorieten in Windows 95/98. Verder vindt u op deze cd-rom de browsers Internet Explorer, Netscape, probeerversies van Norton-programma's en andere utilities.

Wil je het boek lezen?INTERNETGIDS HARD- EN SOFTWARE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Boertjens Koos. Lezen INTERNETGIDS HARD- EN SOFTWARE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN