Agalev

Agalev - Versteylen | Fthsonline.com

...og completer te maken. Het Agalev-programma voor Antwerpen: meer speelstraten in het district, voorrang voor de zachte weggebruiker en invoering van zone 30 binnen de Leien ... Agalev - Wikisage ... . Delen. Tweet. Mail. Nu in het nieuws. agalev - (Vlaamse politieke partij) Etymologische (standaard)werken P.A.F. van Veen en N. van der Sijs (1997), Etymologisch woordenboek: de herkomst van onze woorden , 2e druk, Van Dale Lexicografie, Utrecht/Antwerpen Geschiedenisse. Agalev (Anders Gaan Leven) is opgericht in 1981, en wos geïnspireerd deur de groene bewegienge va poater Luc Versteylen. Groen! es ipgericht noa de voo Agalev desastreus ... Groen - Het kan anders ... . Agalev (Anders Gaan Leven) is opgericht in 1981, en wos geïnspireerd deur de groene bewegienge va poater Luc Versteylen. Groen! es ipgericht noa de voo Agalev desastreus verlôopn senoats- en parlementsverkieziengn va mei 2003, toen da Agalev ne serieuzen djok kreeg en moa 2.5% van de stemmn be'oalde, al eur parlementsleedn verlôor en eur dotatie kwytspeelde. AGALEV is ontstaan (als Vlaamse, niet als Belgische partij) toen de meeste van die eisen vervuld waren; logisch dat ze toen niet meer de hoofdbekommernis waren." AGALEV pleit dan ook voor een voorlopige stop in de federalisering en is bijvoorbeeld gekant tegen een splitsing van de sociale zekerheid. Agalev heeft nog altijd een toekomst en hoeft niet te vervallen in het huidige populisme. De toekomst van de partij zal de komende maanden opgebouwd moeten worden vanuit het Vlaams Parlement." Agalev geïsoleerd in Nepal-dossier 24/10/02 om 00:00 Bijgewerkt om 00:00; Opgezweept door zijn groene achterban, stelde Agalev zich het voorbije weekend hard op tegen de levering van FN-wapens aan Nepal. De Agalev-kamerfractie wil minister van Buitenlandse Zaken Louis Michel ... Agalev-politicus Ludo Dierickx overleden Beeld UNKNOWN 8 april 2009 , 11:36 Vlaams politicus en eresenator Ludo Dierickx is vanmorgen op 79-jarige leeftijd overleden. Jong Groen is de jongerenafdeling van de Vlaamse progressieve politieke partij Groen.Jong Groen engageert jongeren in de strijd voor een duurzame en rechtvaardige samenleving. Jongeren van 14 tot en met 32 jaar kunnen lid worden....

INFORMATIE

AUTEUR
Versteylen
DIMENSIE
5,87 MB
BESTANDSNAAM
Agalev.pdf

OMSCHRIJVING

LUC VERSTEYLEN MEMOIRES Luc Versteylen, jezuïet-leraar en het verbeeldingrijke brein achter de groene beweging in Vlaanderen, is één van de stichters van de partij AGALEV. Een man die resoluut kiest voor de kant van de mens en ongrijpbaar averechts blijkt. Want rechts door op te komen voor oude waarden als soberheid, samenhorigheid en stilte. En tegelijk links door het op te nemen tegen gevestigde machten.

Wil je het boek lezen?Agalev in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Versteylen. Lezen Agalev Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN